Не площадът ще определя бъдещето на България. В това е

...
Не площадът ще определя бъдещето на България. В това е
Коментари Харесай

Антоний Гълъбов: Не площадът ще определя бъдещето на България

Не площадът ще дефинира бъдещето на България. В това е уверен социологът Антоний Гълъбов пред Българска национална телевизия.

Той счита, че липсва единение в протестиращите и означи, че младите нямат гражданската просвета да знаят накъде тъкмо да насочат настояванията си.

След вота на съмнение Гълъбов предвижда, че може да има промени в държавното управление. Той счита, че това би трябвало да се случи.

"Да има възможен ремонт на кабинета по този начин, че той да отговори на сериозните неща, които предстоят. Трябва да се провежда осъществяването на тези средства от Брюксел, които да успеем в действителност да притеглим ", уточни той.

Правителството остава, петият избор на съмнение се провали

Днес вотът на съмнение против кабинета по тематиката за корупцията не мина. 102 депутати гласоподаваха "за " вота, 124 бяха "против ", а други 11 се въздържаха. Това бе петият избор на съмнение против държавното управление на Борисов.

Междувременно при отсъствието на премиера, задачата да изнесе позицията на кабинета беше на вицепремиера Томислав Дончев. Той даде подробни пояснения по отпукането на новите евросредства от Брюксел. Подчерта, че главната задача е да се оправят с преразпределението на парите, с цел да бъдат пренасочени в верните политики.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР