Не плачете защото Слънцето е слязло зад хоризонта. Заради сълзите

...
Не плачете защото Слънцето е слязло зад хоризонта. Заради сълзите
Коментари Харесай

17 неща, които трябва да помните, ако сърцето ви е разбито

„ Не плачете тъй като Слънцето е слязло зад хоризонта. Заради сълзите няма да видите звездите на небето. „

Когато ви е разрушено, боли. Подобни чувства са сходни на неочаквания тон от изстрел в далечината. Изобщо не е наложително сърцето да стопира или да се разбие на части. Ще продължи да бие, само че чувството за ужасяващ дискомфорт постоянно ще бъде с вас. Усещането че това, което сте възприемали като част от себе си, ви е оставило вечно.

Въпреки че първоначално е доста мъчно да се примирите с това, разрушеното сърце демонстрира, че сте обичали. Опитахте се да създадете нещо и сте разрешили на живота да ви преподаде урок.

Сега сърцето ви е разрушено и да се дават препоръки в този случай е доста комплицирано. И въпреки всичко има думи, които ще ви оказват помощ да излекувате раните си. Считайте тази публикация за опит да ви даде вяра за по-добро. По-силни сте, в сравнение с ви се коства!

Затова не забравяйте, че …

Искрената обич, поради която е разрушено сърцето ви, е и това същото възприятие, което последователно ще излекува сърцето ви.

Човекът, който сте обичали в предишното, няма какво да ви предложи в сегашното, нито духовно, нито интелектуално. Единственото нещо, което той може да ви даде, са ненужни проблеми и премеждия.

Постоянно можете да размишлявате и да се спирате на това по какъв начин се е стигнало до тук. През цялото време можете да мислите единствено за това, което сте сбъркали и какво е трябвало да се направи по друг метод. Няма да ви води на никое място. Тези размисли в този момент няма да трансформират нищо!

Някои глави в живота не е наложително имат края, който желаеме. Да се ​​загубиш, да се вкопчиш с всички сили в това, което би трябвало да излезе от живота ти, е просто безсмислено.

Има 12 букви, образуващи единствено две думи за изговаряне. Тези две думи могат или да ви нанесат дълбока рана и да ви накарат да страдате, или да освободят сърцето и душата ви, да смъкват голям товар от раменете ви. Всичко свърши – това са двете думи.

Понякога не получаваме това, което желаеме. Понякога това може да ни служи като нужната подготовка, а от време на време и като нужна отбрана. Във всеки случай това време не е изгубено.

Някой ден ще погледнете обратно и ще осъзнаете, че този миг, когато сърцето ви е било разрушено, е доста значим. По това време животът ви се променяше.

Други хора не могат да бъдат изменени. Това е един от най-трудните уроци за научаване. Всеки тип връзка, всякога, когато сте били отхвърлени и са разрушили сърцето ви, е опция да измененията себе си и единствено себе си.

Трябва да се положат всички старания с цел да продължим да гледаме на света положително. Осъзнайте, че това до каква степен сте нещастни, не зависи от събитията, в които се намирате, а от ъгъла, от който ги гледате.

Бог и животът имат огромни проекти за вас. В тези проекти не се вписва това, че плачете през нощта или че се смятате за най-нещастния човек на планетата.

Винаги е по-добре да сте сами, в сравнение с в искрено неприятна компания. Решението за това, че някой би трябвало да получи късмет да бъде с вас, би трябвало да се основава само на обстоятелството, че в действителност сте доста по-добре с този човек, в сравнение с без него. Не вземайте решението да бъдете с някого единствено поради това да не сте сами.

Когато някой ви отхвърля, това въобще не значи, че би трябвало да се отхвърлите сами или да да се смятате за неподобаващ за някого / нещо. Не забравяйте, че по света има стотици милиони хора и единствено един съответен човек ви е отхвърлил. Сега е доста мъчително, тъй като мнението на този човек е било доста значимо за вас. Той е олицетворявал целия свят за вас. Всъщност е единствено един човек.

Понякога разрушеното сърце е нужен метод да ви разсъни и да ви помогне да осъзнаете, че заслужавате доста повече от това, с което сте били подготвени да се задоволите.

Когато някой или нещо напусне живота ви, не го смятайте за загуба. Считайте го за някакъв чудодеен подарък, който е свалил тежест от раменете ви. Сега ще бъде доста по-лесно да следвате пътя, който е предначертан за вас.

Всичко, което ви наранява през днешния ден, в последна сметка ще ви направи по-силни.
Когато всички думи са изречени, остава единствено тъга. Именно тази тъга е цената, която плащате за любовта. По-добре е да обичате, да губите и да се учите от това прекарване, в сравнение с в никакъв случай да не обичате.

Разбитото сърце изпитва мощна болежка. Тази болежка обаче е нужна. Само откакто я изпитате, можете изцяло да отворите сърцето си за обич в бъдеще, когато в живота ви влезе верния човек.

Esotericblog

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР