Не пет, както досега се смяташе, а шест ще бъдат

...
Не пет, както досега се смяташе, а шест ще бъдат
Коментари Харесай

Търсят кой да изиграе принц Филип в сериала Короната - slava.bg

Не пет, както до момента се смяташе, а шест ще бъдат сезоните на сериала „ Короната “ (The Crown), отдаден на английското кралско семейство, който през последните години завоюва и феновете на Netflix, и куп награди (3 оценки „ Златен глобус “ и 8 ЕМИ).

Преди време сценаристът Питър Морган беше споделил: „ Първоначално си представях 6 сезона, само че когато започнахме да работим по сюжета на 5-ия сезон, осъзнах, че в този момент е идеалният миг да спрем “. Впоследствие обаче той си връща думите обратно, решавайки, че делата на кралската фамилия няма да се поберат в 5 сезона. Уточнено е обаче, че действието в поредицата няма да стига до наши дни, да вземем за пример до сагата с Меган Маркъл и принц Хари.

Започва да се обрисува актьорският състав за последните два сезона. Освен Имелда Стантън, която ще се превъплъти в Елизабет II, поемайки щафетата от колежките си в предходните сезони Клер Фой и Оливия Колман, към този момент е ясна и актрисата, която ще изиграе принцеса Маргарет – сестрата на кралицата.

В третото си преобразяване в „ Короната “ тя ще има лицето на Лесли Манвил, която декларира, че ще е щастлива да се снима паралелно с положителната си другарка Имелда. По-рано Маргарет беше Ванеса Кърби, а по-късно известната Хелена Бонъм Картър. Не е още определен обаче артистът за ролята на принц Филип – брачният партньор на Елизабет, след двамата досегашни титуляри – Мат Смит и Тобайъс Мензис.

За момента няма сигурна дата за излизането на екран на четвъртия сезон, работата по който завърши преди пандемията от ковид. Единственото въздействие на COVID-19 върху него бе това, че екипът трябваше да анулира празненството, ознаменуващо края на фотосите. Предполага се, че премиерата може да се състои към края на 2020-а, само че за последните два сезона може би ще се чака още най-малко 2 години.

Четвъртият сезон споделя за 80-те и 90-те години на ХХ век и по време на него ще проследим орисите на две иконични персони от епохата – Лейди Даяна и Маргарет Тачър. Те ще бъдат изиграни надлежно от актрисите Ема Корин и звездата от „ Досиетата Х “ Джилиан Андерсън.

Трите досегашни сезона от по 10 епизода бяха излъчени през 2016, 2017 и 2019 година

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР