Не отричайте, дами, знаем, че вече сте проверили коя зодия

...
Не отричайте, дами, знаем, че вече сте проверили коя зодия
Коментари Харесай

Зодиите, които вярват във вечната любов

Не отричайте, дами, знаем, че към този момент сте ревизирали коя зодия е мъжът, с който излизате от няколко седмици и сте се уведомили какъв е той в любовта по отношение на знака, под който се е родил. И имате право. Зодията в действителност приказва доста за това какви сме ние на любовния фронт и какво е отношението ни към обекта, който ни интересува. Дали сме съществени? Дали седим и чакаме всичко да се случи от единствено себе си? Или пък преследваме задачата си до дъно? Истината е, че някои знаци просто са родени за дълги връзки и рядко имат къси забежки. Нека забележим кои са те:

1. Телец

Тези хора по никакъв начин не обичат да са сами, а доста от тях имат навика да скачат от една дълга връзка в друга. Прекъсванията са за дилетантите. Телците съумяват елементарно да омаят обекта на желанията си и се грижат добре за него, когато нещата се случат. Но истината е, че в случай че любовта не върви по проект, ще работят зад тила на индивида до себе си и ще създадат всичко допустимо той да ги зареже, с цел да са свободни за новата си тръпка. За сметка на това, отделят задоволително внимание на половинката си и работят интензивно за богатството на общата обич.

2. Близнаци

Не се смейте, тези флиртаджии несъмнено си падат по дългите връзки. Не споделяме, че са правилни на обичания си човек, само че това напълно не значи, че не обичат да са обвързани. Те са майсторите на дългата обич и не се предават елементарно. Дори и няколко забежки зад тила на колегата не могат да ги разсеят задоволително, с цел да сложат край. А от време на време въобще и не го вършат.

3. Рак

Най-семейно насоченият знак в зодиака. Щом се спре на точния човек, Ракът не се отхвърля елементарно и прави всичко допустимо да прикотка който би трябвало. Освен това, представителите на тази зодия обожават сигурността и не се хващат с несериозници. Те се отнасят доста деликатно с възприятията на обичания си човек и рядко позволяват недоразумения.

4. Лъв

Лъвовете са извънредно сантиментални, въпреки и да не им проличава изключително на пръв взор. Повярвайте, зад тази високомерна личност с съвършена буйна грива стои една ранима душа, която дава всичко за любовта. Този знак съумява от километри да надуши вярната половинка и щом един път си набележи някого, рядко се проваля. Просто няма по какъв начин да откажете на Царя. Лъвът е правилен, въпреки и да обича безобидните странични флиртове,никога няма да съобщи обичания си човек. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР