Не отне много време на Тотнъм Хотспър да намери заместник

...
Не отне много време на Тотнъм Хотспър да намери заместник
Коментари Харесай

Бербо за Моуриньо: Сигурен съм, че ще донесе купи в Тотнъм

Не лиши доста време на Тотнъм Хотспър да откри заместител на уволнения Маурисио Почетино. Клубът назначи Жозе Моуриньо , а това провокира мнения на мнозина футболни хора. Най-логично и българинът Димитър Бербатов взе отношение, откакто е записан със „ златни букви” в историята на „ шпорите”.

Специалния би трябвало да донесе доста красиви моменти, а Митко показа: „ Всъщност това ще се отрази по-добре на тима, защото той е непукист за протичащите се събития”. „ Неговата визитка от извоювани титли е красноречива – Висша лига, Шампионска лига, а където отиде печели. Напълно обикновено е да има самочувствие”, призна Бербо пред международен букмейкър.

Разкриха колосалната наказателна клауза на Поч

Бербатов счита, че Моу ще раздруса Северен Лондон и играчите му ще би трябвало да се потвърждават, защото знаят, че той не би се поколебал да ги „ нарани”, без значение от тяхното име, популярност или статистически индикатори. „ Играчите ще желаят да покажат най-хубавото от себе си и те ще знаят, че би трябвало да се потвърждават извънредно доста. Моуриньо ще донесе нови хрумвания и нов метод на игра. Тренировките ще са разнообразни, а играчите ще би трябвало бързо да го открият, всички. Това е ново предопределение. Всеки път, когато нов треньор пристигна, той ти носи „ свежа глътка въздух”. Играчите ще би трябвало да се разсънят и да са на високо равнище. Според мен футболистите са разчувствани от идването на Жозе, защото ще са водени от един от най-хубавите мениджъри в света. Това е страхотна опция за него”, добави Митко Бербатов.

Моуриньо първо се закле да не води Тотнъм, и то преди четири години

Португалецът не водеше тим от уволнението си от Манчестър Юнайтед през предишния сезон, само че българинът счита, че тази отмора е била положителна за него. Сега той ще може да се отдаде оптимално към работата си, регистрира още Бербо. „ Моуриньо имаше добра почивка, гледайки разнообразни тимове да играят. Коментира ги и сигурно е набавил задоволителна информация за огромните обори. Сега поема превъзходен тим с чудесни играчи и ще е в Лондон – градът, който обича, тъй че мисля, че това е съвършената връзка. Тотнъм е тим, който желае да израства, еволюира и да реализира неща в шампионатите, тъй че мисля, че това е добра работа за него”, продължи Митко.

Най-добрият български футболист през новия век акцентира, че Моуриньо има аурата да носи купите при себе си, макар че футболът му не е трогателен, само че Тотнъм се нуждае единствено от това, откакто Почетино е набавил нужните качества, само че не е съумял да завоюва нищо. „ Назначаването на Жозе в Тотнъм крещи, че бордът е наясно, че желае да докара титли в Лондон. Има опита и може да реализира успеха, тъй че тимът би трябвало да се възползва. Той е печелил толкоз доста през кариерата си, тъй че ще е забавно по какъв начин това ще се случи в Тотнъм. Помня по какъв начин сър Алекс Фъргюсън ни разказваше по какъв начин се е разминал по-късно в кариерата си с печелене на титли и му е лишило повече време да мисли за нещата в играта и да не мисли импулсивно. Моуриньо прави нещо сходни и считам, че това ще го стори и в Тотнъм”, приключи Димитър Бербатов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР