Не отне много време на изненадващото ново приятелство на Селена

...
Не отне много време на изненадващото ново приятелство на Селена
Коментари Харесай

Селна Гомес, Никола Пелц и Бруклин Бекъм - тройка или нещо повече

Не лиши доста време на изненадващото ново другарство на Селена Гомез с Бруклин и Никола Пелц Бекъм, с цел да провокира клюки за връзка. И то не сред тях, макар че Гомес шеговито ги назова " тройка " по време на новогодишната им отмора, на която се причислиха и други техни другари.

Феновете спекулират, че новооткритата непосредственост на Гомес със семейство Пелц-Бекъм може да се дължи на обстоятелството, че тя скрито се среща с 33-годишния брат на Никола, Брадли Пелц, който основа стартъпа Mymo за обмисляне на здравни грижи. Бащата на Никола и Брад е милиардерът Нелсън Пелц.

Брад, както го разказва неговият LinkedIn, " е някогашен професионален състезател, приключил Йейл, пациент с хронично заболяване и здравен бизнесмен. " Брад основава Mymo след голям брой продължителни болнични престои, които показват многочислени счупвания в континуума. Той играе професионален хокей за Ottawa Senators от август 2012 година до април 2013 година

The Daily Mail написа, че Брад е харесал видеоклип на Гомес, който нейният гримьор е споделил през декември. Потребител на Twitter отбелязва, че той се е появил във видео, оповестено от Бруклин с Гомес в края на ноември, когато за първи път започнаха спекулации за запознанството им измежду някои почитатели, припомнят от Yahoo Life. Брад е тагнат в обявата, дружно с Гомес. Оттогава Брад направи своя Instagram персонален. Нито той, нито Гомес се следват един различен на платформата.

Няма информация Гомес да се среща с някого сега. Източник споделя на Entertainment Tonight на 29 декември, че певицата е публично необвързана, само че се надява да откри обич през идващите месеци. Може към този момент и да го е направила.
 Селена Гомес, My Mind & Me и признанието ѝ, че е обмисляла самоубийство
Когато Селена Гомес е обмисляла самоубийство

Най-тежките моменти в живота ѝ

" Селена се усеща положително и оптимистично ", споделя източникът. " Тя е отворена за срещи. " Гомес от своя страна разкри, че възнамерява да показа повече за любовния си живот посредством музиката си тази година. Тя е необвързана от пролетта на 2018 година " Имам целия този персонален живот, който беше единствено мой, и усещам, че в този момент би трябвало да опиша тези истории. И хората ще задават доста въпроси ", сподели Гомес за проектите си да сътвори музика въз основата на персоналния си опит още през ноември.

Гомес описа и за това какъв брой мъчно е било за мъжете да се срещат с нея, визирайки вниманието, което нейният сътрудник от OnlyMurdersintheBuildingАрънДомингес получи, когато се появиха техни общи фотоси и започнаха спекулации, че са гаджета. " Току-що бяхме почнали да работим дружно ", сподели Гомес пред LosAngelesTimes през март 2021 година за това прекарване. " Честно казано си помислих: " Нищо чудно, че момчетата не желаят да излизат с мен. " Мисля, че на хората им пука единствено тъй като съм млада и колкото повече одъртявам, толкоз по-малко ще им пука. Засега това е част от работата, която не одобрявам доста. Всъщност съм признателна, че сега не съм обвързана с никого. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР