Не отговорих на човека, който ми отправи заплахата онлайн. Отговорих

...
Не отговорих на човека, който ми отправи заплахата онлайн. Отговорих
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Всеки си има ценни неща, не допускам моите да са по-различни |

Не отговорих на индивида, който ми насочи опасността онлайн. Отговорих му с решението си да кажа пред Народното събрание. За мен по-важно беше да покажа по какъв начин тя ми е подействала. Получих едно обръщение, което не беше чак толкоз трагично. Най-общо казано, ми беше казано, че за мен е по-добре да не вземам участие в тези избори , сподели депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров - Ицо Хазарта пред бТВ.

При гласуването на новия кабинет с министър председател Кирил Петков в Народното събрание Хазарта разгласи, че е получил " недвусмислено известие ", че в случай че продължи да поддържа Кирил Петков и Асен Василев, ще загуби най-ценното си. Днес той посочи, че е елементарно да разгласи какво е за него то, само че не счита какъв брой подходящо е да го афишира в народен ефир.

" Всеки човек си има скъпи неща и аз не позволявам, че моите са по-различни ", единствено сподели той.

От думите му се разбра, че не е подал сигнал в прокуратурата, тъй като не е желал. Хазарта разгласи, че няма да спомага на държавното обвиняване за откриване на самоличността на индивида, който го заплашва, до момента в който основен прокурор е Иван Гешев. 

" Не имам вяра (на Гешев), тъй като считам, че ролята му е да пази няколко български жители, а не всички, както му е вменено по закон. Имам много неща да кажа в поддръжка на това, само че хората не се нуждаят от тях, тъй като го знаят и без мен “, сподели Хазарта.

Той изясни, че е спокоен за себе си, тъй като в света, в който живеем, има доста способи да навредиш на един човек. Те не са безусловно свързани с физическо посягане.

Хазарта разяснява и изявления в медиите за неговото решение да не спомага на следствието.

" Един ваш сътрудник беше написал, че ч алгата и рапа би трябвало да се махнат от политиката и приключи с " Така че, момченце, признай си " . Беше забавно да видя по какъв начин кореспондира това послание към чужд, който е татко на три деца, депутат… и да му викаш момченце. Мога да му дава отговор, само че като народен представител би трябвало да имаш избрани задръжки ", сподели Христо Петров.

На въпрос по какъв начин се усеща, откакто съумя да победи Бойко Борисов и Корнелия Нинова на изборите (в лидерския софийски район) Христо Петров отговори, че очевидно хората са желали да изберат естествен човек .

" Хората чакат смяна. Очакват нещо друго от това, което са получили до момента. Според мен има значение, че тези хора ме познават. Те чакат нещо друго ", изясни той..

" Разчитам на хората, поради които се взех решение на тази стъпка. Това са Кирил Петков и Асен Василев. Разчитам и на Николай Денков, който е удивителен в своята сфера ", уточни рапърът-депутат, който още преди изборите разгласи, че ще работи в сферата на образованието.

Той разясни, че желае да промени нещата по този начин, че децата да стартират да вървят с интерес на учебно заведение. Да не е наказването и страхът от двойката водеща мощ. 

На въпрос по какъв начин ще се сработи обединението Хазарта даде образец с Холандия.

" Там от години ръководството е в ръцете на обединения. Хората не дават еднолично властта на някого. Те споделят, че би трябвало да си говорите. Аз се отнасям с почитание към абсолютно всички в Народното събрание. Те, за разлика от хората във фейсбук, са поели отговорността да работят – може да е за персонална полза, може да е за изгодата на страната, само че са поели отговорността ", разяснява Христо Петров.

Той персонално ще разчита най-много на собствената си съвест и на околните си хора, с цел да не се трансформира в политиците от песните си.  За това по какъв начин се усеща в компанията на Българска социалистическа партия в четворната коалиция Хазарта сподели:

" Откровено казано, бих предпочел Маргарет Тачър, единствено че действителността не го разрешава . Хората по този начин са дали своят вот. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР