Не остава много време до анонса на следващите устройства от

...
Не остава много време до анонса на следващите устройства от
Коментари Харесай

Изтече информация за цените на Note 10

Не остава доста време до анонса на идващите устройства от серията Note на Samsung. Ще забележим представянето на два нови модела на 7 август. Това ще стане чрез организирането на обичайно Unpacked събитие.

В Интернет не стопират да се появява информация, къде достоверна, къде не, във връзка с външния тип и спецификациите на новите телефони. До в този момент обаче нямаше нищо съответно за цените.

Roland Quandt, публицист от WinFuture, популяризира информация по този въпрос. От нея излиза наяве, че Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10 Plus/Pro ще имат 256GB място за предпазване. Базовото устройство ще има целесъобразна цена от 999 евро, а второто устройство ще има целесъобразна цена от 1149 евро.



Ако цените са правилни, това значи, че Note 10 ще влезе на пазара със същата цена, с която го направи 128-гигабайтовият Galaxy S10. За същите пари ще може да се купи ново устройство, само че с двойно повече вътрешна памет.

Дори информацията да е вярна, не е изключено Samsung да нанесе някои финални корекции върху цените. Все отново е добра насочна точка, с цел да добием визия какво се задава.

Тук може да разгледате неотдавна изтекли фотоси, които загатват, че външният тип е въодушевен от Huawei.
Как определяте цената? Справедлива ли е, или е висока за това, което чакаме?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР