Не остава много до излизането на The Division 2 и

...
Не остава много до излизането на The Division 2 и
Коментари Харесай

Историята в The Division 2 ще е с продължителност от около 40 часа

Не остава доста до излизането на The Division 2 и Ubisoft зачестиха с подаването на повече информация за новата игра от света на героите на Том Кланси.

Вече имаме PC условията за играта. По-рано този месец излязоха и няколко геймплей клипа, подобен се появи и тази седмица (по-долу). Освен това – чрез Xbox Wire – научаваме повече за историята и главната сингъл акция тук, която ще може да се изиграе и в кооперативен режим. Тя ще предложи задоволително като размер наличие и над 40 часа геймплей. Тя още веднъж е проведена с мисъл за крайното наличие в играта и ще ви помогне доста да вдигнете равнището на своя воин, тъй че да сте добре готови.



Заедно с това, от обявата научаваме, че вместо една „ тъмна зона “, както беше в първата игра, тук ще имате достъп до цели три.

Трите зони ще носят имена „ Изток “, „ Юг “ и „ Запад “ и всяка от тях ще се разграничава от другата, както с провокациите и особеностите си, които ще предлага, по този начин и със средата си.

Тъмна зона „ Изток “ ще е най-голямата и просторна от трите, като ще се концентрира над Capitol Train Station и ще предлага обширни хоризонтални пространства, които ще са идеални за опитните снайперисти.

Тъмна зона „ Юг “ ще е ситуирана наоколо до доковете. Това е самобитния център на играта и мястото, където инфектираните биват откарвани и поставяни под карантина. Средата се характеризира с тесни и затворени пространства и несъмнено това значи, че е идеална за хората, които избират воденето на непосредствен пердах.

Последна тук е западната тъмна зона, ситуирана в предградията на града. Това е и мястото, където е тествана DC-62, ваксина за вируса, която се е оказа несполучлива. По отношение на геймплея, тя ще предложи комбат тактики, съчетаващи тези от предните две тъмни зони.

Заедно с това, Уил Тътъл от медията, изяснява, че за разлика от предходната игра, тези местоположения ще бъдат по-гостоприемни за по-неопитни играчи или, както Тътъл се показва – „ нормализирани “. Ако обаче сте от опитните геймъри, които желаят здрав и праволинеен екшън, то ще имате опцията да го получите – с включен другарски огън, по-трудни за премахване бойци и без знаци, които ви уведомяват дали групата насреща са врагове или другари. Всичко това ще бъде налично в Occupied Dark Zone зоните.

И не на последно място, Тътъл споделя, че основателите на играта са поработили много по мултиплейъра и сървърния съставен елемент.

Вероятно си спомняте, че The Division нямаше мечтания старт – с зародили мрежови компликации, неспособност да влезете в мач и разкачания. Това обаче няма да ви тормози, като е поработено много точно по възстановяване на сървърната поддръжка. Ще бъде интегрирана и актуализирана анти-чийт система, която да направи прекарването ви от играта оптимално прелестно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР