Не остана почти никакво време до Хелоуин. Последни приготовления на

...
Не остана почти никакво време до Хелоуин. Последни приготовления на
Коментари Харесай

Филмите за Хелоуин, които Джеймс Уан препоръчва

Не остана съвсем никакво време до Хелоуин . Последни мерки на костюмите, гримовете и всичко това, което ще ни преобрази в дълго чаканата нощ.

 Кои са най-търсените костюми за Хелоуин 2018
Всеки умира да има подобен костюм за Холоуин

Отговорът идва от Гугъл, несъмнено

Някои от нас обаче може да решат, че не им се излиза на никое място и да си останат у дома. Това не значи, че сме провалили Хелоуин, тъй като можем да го отбележим с няколко страшни, но в действителност страшни кино лентата. Кои ли?

Джеймс Уан е режисьор, който няма потребност от показване, а работата му върху тази тема е повече от изобилна. Ето за какво той самият ни дава лист с филми, които да гледаме на Хелоуин и не е никаква изненада, че всичките са негови.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от James Wan (@creepypuppet) на Окт 28, 2018 в 2:00 PDT

" Убийствен пъзел " (2004 г.) - стартираме с класика, която ни среща с невъзмутим палач, затворил двама мъже в стая. Той следи всеки техен ход, а от това дали ще играят играта му зависи оцеляването им, в случай че то въобще е допустимо.



" Мъртвешка тишина " (2007 г.) - В основата на историята е една злокобна кукла, а с нея се свързва и убийството на млада жена, лицето ѝ е обезобразено, а езикът - изтръгнат. Полицията незабавно заподозрява брачният партньор ѝ, само че той твърди, че е почтен, а куклата е предизвикала това на брачната половинка му.



" Коварен капан " (2011 г.) - Младо семейство купува остаряла къща, в която желаят да сложат ново начало. Неочакван случай обаче праща един от синовете им в кома. Този случай се оказва, че е не инцидентен, а къщата е населявана от дух, който искам сина им.



" Заклинанието " (2013 г.) - Не може да му се отхвърли на Джеймс Уан, че има гений да измисля и режисира ужасяващи истории. " Заклинанието " е тъкмо такава история и е по автентичен случай. Отново имаме семейство, което живее в остаряла фермерска къща, само че са унизени от злобен дух.

Ето за какво избираме да живеем в блок. Ед и Лорейн Уорън са откриватели на сходни паранормални феномени и ще се опитат да оказват помощ на фамилията преди някой да е потърпевш.



" Заклинанието 2 " (2016 г.) - Отново се срещаме с Ед и Лорейн Уорън, който се впускат да оказват помощ на малко момиче, което е захласнато от злобен дух. Докато позволяват мистерията обаче те се натъкват на една доста злокобна монахиня. Да, същата, която видяхме преди месец по кината в " Монахинята ".



 Най-очакваните филми до края на 2018 година
Най-очакваните филми до края на 2018 година

Ще се харесат на всички
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР