Не особено популярната перхидролена блондинка Нора Недкова, напомпана със силикон,

...
Не особено популярната перхидролена блондинка Нора Недкова, напомпана със силикон,
Коментари Харесай

Ето Я Новата „мис Плеймейт“, Щяла Да Си Купи Титлата Срещу 25 Бона

Не изключително известната перхидролена русокоска Нора Недкова, напомпана със силикон, се фука измежду приятелите си, че ще си купи купа за мис Плеймейт и към този момент е подготвила за това 25 бона. Любопитно е дали самата тя ще се бръкне с огромната сума или има спонсор, който й е заречен купата.

Твърденията й са изключително съмнителни, имайки поради претенциите на разнообразни „красавици“, които всяка година настояват, че точно те ще са победителките, само че в последна сметка плеймейките се оказват доста по-известни и разпознаваеми лица, които в действителност заслужават тази купа.

Самата Нора Недкова се подвизава като танцьорка в прочут столичен клуб. Участвала е и в разнообразни клипове най-вече с разголени фрагменти. От профила й във Facebook се виждат желанията й към екзотични екскурзии, които тя няма по какъв начин да си разреши, в случай че разчита само на заплатата си като танцьорка от нощно заведение.

Често пътува и до Австрия и Швейцария и не пропуща да се тагне от локални „забележителности“ в присъща „изпъчена“ поза, от която могат да се видят всичките й „прелести“. Блондинката с визия на Барби със скандално доста хиалурон в устните има уязвимост и към другите клубове, където не се тормози да си признае, че пие алкохол и се отдава на разнообразни занимания, излиза наяве от страницата й във Facebook.

Друга нейна „мъдра“ сентенция“ гласи: „Нека бъде Лято!!! Дупето ми събира шопи,гларуси на ято…“ Силиконката била добре позната и на разнообразни заможни господа, които са се радвали на нейната компания, написа Блиц. Самата тя твърди, че всичко си е спечелила сама, само че нейни зложелателки настояват, че историята й е сходна на множеството девойки от провинцията, пристигнали в столицата да търсят богат чичко, в който да намерят принца, а след него идващия и следващия…
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР