"Не одобрявам рокадите в кабинета. Това е опит за печелене

...
"Не одобрявам рокадите в кабинета. Това е опит за печелене
Коментари Харесай

Румен Радев: Не подкрепям рокадите! Изходът е оставка на правителството, на Гешев и предсрочни избори

"Не утвърждавам рокадите в кабинета. Това е опит за печелене на време, от който губи България. (…) Трябва да създадем по този начин, че да имаме ръководство, което да бъде отчетно, транспарантно и отговорно пред хората ".
Това съобщи президентът Румен Радев, който е във Велико Търново на тържествената гала по почитане с първо офицерско звание на випускнците от Националния боен университет, съобщи bTV.
Той разяснява, че единственият излаз от актуалната обстановка е оставката на държавното управление, на основния прокурор Иван Гешев и предварителни избори.
“Слушам хората, чета плакатите, виждам млади и остарели с трибагреника. Аз заемам страната на хората. (…) Представяте ли си какво може да се случи за тази половин година, която остава до постоянните избори, когато няма доверие в ръководството?”, запита президентът.
“Искам да видя ръководство, което да постанова и да бъде образец за правда и съблюдаване на конституцията. Да прави смислени промени, да ни интегрира в Европа и да ни модернизира”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР