Не очаквайте от мен да подкрепям някаква политическа организация или

...
Не очаквайте от мен да подкрепям някаква политическа организация или
Коментари Харесай

Николай Марков: Държаният департамент на САЩ ли ще ни гарантира нашето утре?

" Не очаквайте от мен да поддържам някаква политическа организация или да давам крайни решения за превъзмогване на вековни проблеми. Такива решения има държавния департамент на Съединени американски щати, които пишат отчети за всички останали страни по света, само че не и за себе си. Те са окото на всевиждащия господ, което вижда всичко и съди по собствен съд.
Жалка картина е актуалната международна политика, която се пробва да оцелее, макар своята уродливост. Понякога се запитвам какво ли има в главата на някой несъвършен български псевдо-политик, който в случай че не прочете отчета на департамента на Съединени американски щати, не знае даже той самия по какъв начин се споделя и накъде е тръгнал.
 Кузман Илиев: Байовци, зад океана - да се почитаме, най-малко малко Кузман Илиев: Байовци, зад океана - да се почитаме, най-малко малко
" Байовци, зад океана - да се почитаме. Поне малко. Така, както не е проблем да хванем съветски шпиони и да ги съдим; по този начин както не е проб...
Но историята помни доста сходни такива сбърканяци, на които различен би трябвало да им каже какво става в неговата къща, както и този другия да го поучава, наставлява и пази непременно. Такива са нашите търговци ", написа специалистът по национална сигурност.
" Искаме да имаме страна, но нямаме държавници. Само корумпирана клиентела, която гледа все на изток, запад, север и юг, за личния си кяр. И тъкмо поради такива няма да помръднем и крачка напред, тъй като тези лица създават и възпитават себеподобни отрепки, които да продължат скапаното им житейско дело. До денят на развръзката!
Винаги има развръзка! И тя ще пристигна толкоз ненадейно за подлеците и лицемерите, че свят ще им се извие от изненада. Няма да усетят, като предшествениците си, какво ще се случи, по какъв начин ще стане допустимо и за какво ще се случи.
Толкова са изглупели и лоясали туловищата им от преяждане, че ще изчезнат като утринната роса. Както в цялата ни история е било. Днес е тяхната беритба, а на следващия ден? Държаният департамент на Съединени американски щати ли ще ни подсигурява нашето на следващия ден, когато неговото е под огромен въпрос? Много огромен въпрос.
 Заркова с подигравателен пост за представянето на американски отчет за корупцията и свободата на словото в България Заркова с подигравателен пост за представянето на американски отчет за корупцията и свободата на словото в България
Като дипломирани филолози с едни другари предлагаме: Да се осъвремени известната, само че към този момент овехтяла фраза: " Четеш това, както дяволъ...
Не ненавиждам и не обичам никого, просто запитвам и разбирам какво ми споделя мълчанието. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР