Не очаквайте от мъжа Водолей да се държи така, както

...
Не очаквайте от мъжа Водолей да се държи така, както
Коментари Харесай

Най-точното определение за мъжете Водолей! Внимавайте в кого се влюбвате... или пък не?

Не очаквайте от мъжа Водолей да се държи по този начин, както нормално се държат влюбените. Така ще си спестите доста разочарования. Става ли въпрос за другарство, той е незаместим приятел, с който може да споделите какво ли не. Но обич? Любовта е нещо напълно друго. Този мъж харесва всички. Всеки му е другар. Дори към най-върлия си зложелател ще се обърне с „ приятелю ". Затова когато стартира да се държи, като че ли не ви харесва, това значи нещо. Той е на път да лапне въдицата. Макар че обичаното му забавление е да прониква в възприятията на другите, не желае да разкрива своите.

По природа е разговорлив и обича да има аудитория. Готов е да помогне на всеки срещнат, до момента в който ние, останалите, спестяваме тези си старания единствено за определени хора, които са значими за нас. А за Водолея всеки има значение. Дори и оня, който още не е срещнал. Тъй като е свикнал да оставя на назад във времето личните си проблеми в полза на болшинството, има възможност това отношение да се трансферира и в любовната му връзка. Но щом един път преодолее шока, че си е разрешил да се заинтересува от една жена по-силно спрямо човечеството като цяло, той може да се прояви като необикновено деликатен в интимните връзки. Вечно подготвен да проучва, мъжът Водолей непрестанно се пита: „ Какво ли искаше да каже тя с това? " И не мирясва, до момента в който не откри отговора. Загадките го влудяват. Надуши ли някаква загадка, няма да мигне до момента в който не я разбули. Момичето, което желае да го завоюва, би трябвало на първо време да го заинтригува.

Една отворена книга в никакъв случай няма да разсъни любознанието му. Привличат го затворените страници. Тогава се изостря детективският му инстинкт. Някои мъже, родени под знака на Уран, са вманиачени на тематика непорочност. Непрекъснато се опасяват от микроби и заболявания. Изпадат в смут, в случай че някой се избърше с тяхната забрадка за лице или диша над чинията им. Понякога неумишлено, а различен път с избрана цел, придвижват уплахите си в интимните връзки. Царе са на това да развиват алергии към неща, които не им харесват. Правят го толкоз правдиво, че могат да заблудят даже лекаря, камо ли наивните девойки. Затова не се учудвайте, в случай че вашият другар внезапно ви съобщи, че не понася сенките ви за очи и от тях киха. Водолеят не си пада по ухажването. Няма да ви подарява рози и диаманти. И все пак животът с него отново може да има искра, въпреки и без диамантите. Чуйте известния виц за Хелън Хейс и брачна половинка й Чарлз Макартьр. Когато се срещнали, той й подал пликче фъстъци и споделил: „ Бих желал това да са изумруди. " След като изтекли доста години и извоювани долари, той й подарил колие от искрящи изумруди с думите: „ Бих желал това да са фъстъци. " Не зная дали Макартър е бил Водолей, само че несъмнено Уран е имал мощно въздействие в рождения му хороскоп.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Неща от този жанр можете да очаквате при една връзка с Водолей. Тогава за какво са ви диаманти? Колкото до брака, имам неприятна вест, Водолеят напълно не примира за брак. Даже прави всичко допустимо да го избегне. Когато са млади те избират да излизат с девойки, с които имат доста общи тематики и занимания, които да запълват множеството време от връзката им. Неговият блян е жена, която му е другар и не го тормози с страсти. Затова дълго има да чакате първата целувка. Дори и да е събрал кураж най-накрая за обяснението в обич, въпросът за брака ще бъде избягван с всевъзможни извинения. Когато те бъдат изчерпани, ще се премине към невъзможните. Все отново има някаква вяра.

Макар и късно, Водолеят най-после се дами. Това става, когато и последният му другар ерген замине на сватбено странствуване. На другата заран урановият човек се разсънва с прозрението, че има една мистерия, която другите хора към този момент са разрешили, а той още не е. И тогава, напълно ненадейно, ще получите предложение. Уранови работи, не е ли по този начин? Може да не е доста напорист в печеленето на пари, само че пък ще направи или изобрети нещо в интерес на цялото човечество. Или пръв ще стъпи на Марс, където ще се усеща като вкъщи си. Разбира се, има и богати Водолеи, даже и милионери, само че те не са постигнали това с битка или с мъчителни упоритости за замогване. Парите са им паднали надали не от небето. Понякога те са извоювани апропо, или пък са заплащане за опитите им да усъвършенстват някой артикул или концепция за богатството на човечеството. Друг път това са спестяванията им за ексцентричните прищевки на остарели години, когато се готвят да пътешестват с машината на времето. Обикновено Водолеят е рационален и не харчи доста, само че вие не се разпускайте и спестявайте за всеки случай. Той ще бъде съвършен слушател за децата ви. Те ще го занимават с историите си, а татко им ще ги приема на съществено. Ще им оказва помощ и в математиката, тъй като е цар на комплицираните и сложни задания. С наслаждение ще им споделя приказки и ще му бъде по-интересно, в сравнение с тях.

Нищо чудно вашият брачен партньор Водолей да не помни годишнината от сватбата ви, само че за сметка на това ще ви донесе теменужки през януари. Може цели седмици и месеци да не ви каже нито една нежна дума, само че една заран, когато му поднасяте закуската, ще ви огледа в очите и ще каже: „ Знаеш ли, доста си красива! " Тогава нещо в гласа му ще накара коленете ви да омекнат. Коледни изненади на плажа, великденски яйца през ноември, небесни дъги измежду нощ, поздравления за празника преди разсъмване, торта със запалени свещи на виенското колело - забравихте ли? Та вие сте влюбена във Водолей! Пожелавам ви дълъг живот с благополучен край като в холивудски филм. Само гледайте по пътя да не се изгубите в Страната на чудесата!

Източник: " Звездни знаци " Линда Гудман
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР