(Не)очакваният курс на Иван Гешев срещу престъпленията на ГЕРБ, ръководена

...
(Не)очакваният курс на Иван Гешев срещу престъпленията на ГЕРБ, ръководена
Коментари Харесай

Narod.bg в помощ на Иван Гешев: Ето ги престъпленията на кмета от ГЕРБ Димитър Бръчков, време за обвинения

(Не)очакваният курс на Иван Гешев против закононарушенията на ГЕРБ, ръководена от „ лицето Бойко Методиев Борисов “, може да започва с съответен проблем, който тежи на Петрич от години – кмета Димитър Бръчков, досега парадиращ с недостижимост под чадъра на хунтата, и неговите схеми, които до момента отлежаваха в държавното обвиняване.

 Време е Иван Гешев да обърне внимание на безобразията на Димитър Бръчков, в случай че желае да покаже, че има съществени планове против мафията ГЕРБ

Narod.bg, нормално сериозен към работата на основния прокурор, в този момент ще се опита да помогне, като даде лист с съответни безобразия, по които има формирани досъдебни производства, работата по които би трябвало да бъде обновена на мига, в случай че желаеме територията да се трансформира още веднъж в страната България, част от Европейския съюз.

Реклама

Проверката ни сподели, че сигналът с формираните досъдебни против кмета Бръчков е постъпил в края на ноември 2021-а непосредствено в Министерството на правораздаването. Това призна преди време актуалният Министерство на вътрешните работи министър Иван Демерджиев в амплоато му на длъжностен правосъден министър. Адвокатът от Пловдив не скри, че заради късия си престой на поста не е имал време да работи по въпроса.

В документа са изброени съответни производства, които необичайно отлежават и по тях би трябвало да има инспекция, явен бе Демерджиев. Тогавашният правосъден министър изясни, че има и случаи на изземване на каузи и прехвърлянето им във към този момент закритата Специализираната прокуратура или в Софийска градска, където чакат „ подобаващия миг да се приключат “.

Е, поради откритата война, която Иван Гешев обществено разгласи на ГЕРБ и „ политическия отпадък “, това време настъпи.

Скандалните престъпления на Бръчков и сие и „ заспалите “ досъдебни производства против Димитър Бръчков бяха докладвани от жител на Петрич при посещаване на премиера Кирил Петков при започване на април 2022-а, само че кабинетът на Политическа партия не направи нищо… ( диалогът по тематиката може да видите във видеото след 5-ата минута, б.ред.)

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР