Не очаквам нищо от прокуратурата, по-скоро искам списъкът ''Магнитски да

...
Не очаквам нищо от прокуратурата, по-скоро искам списъкът ''Магнитски да
Коментари Харесай

Искрен Митев: Списъкът Магнитски ще нараства в посока ГЕРБ

Не чакам нищо от прокуратурата, по-скоро желая описът ''Магнитски " да бъде изнесен в своята целокупност. Доста лица от българския политически живот липсват. На 10 февруари беше направено подмятане в коя посока ще нараства - в посока ГЕРБ. Много хора от партията следва да бъдат показани в такива описи. Това сподели за " Твоят ден " Искрен Митев от " Продължаваме промяната ".
Според него наличието в листата " Магнитски " е присъда и сигнал. " Справедлива страна преди всичко, понижаване на неравенството и конкурентна стопанска система са измежду целите на обединението Демократична България - Политическа партия. Искаме да съберем хората с разнообразни локални дела. Така ще приказваме с съответни образци. Това е езикът, който хората схващат. Местните дела и проблеми с точните хора, които да ги пазят в Народно събрание ", съобщи той. И увери, че има вяра изцяло на някогашния енергиен министър Александър Николов.
По думите му, в случай че Политическа партия и Демократична България не поддържат правосъдна промяна, тя не може да се случи. " Главният прокурор не би трябвало да е над всичко, а да носи отговорност. Отлагането на гласуването беше дело на ГЕРБ. Те вършат поръчки, че желаят правосъдна промяна, само че когато пристигна времето за поддръжка, отсрочват. В момента избрани политици се вкарват според от прокуратурата и по-късно тази взаимозависимост се употребява да бъдат ръководени като марионетки. Единствените партии, които желаят да създадат смяна, са Политическа партия и Демократична България. В предизборната акция на ГЕРБ прокуратурата е рекламна организация ", разяснява Митев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР