Не очаквах този дебат да покаже лекьосаните парапети на властта,

...
Не очаквах този дебат да покаже лекьосаните парапети на властта,
Коментари Харесай

Божанков: Деси Атанасова, като чуе за духане, хуква към трибуната

Не чаках този спор да покаже лекьосаните парапети на властта, изригна трагично от трибуната шефът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова с очевиден намек към видеоклип, на който хипотетично са снимани министър председателят Кирил Петков и говорителката му Лена Бориславова, взривил страната.

" Един час министър председател и вицепремиер описват неща от кухнята до степен, в която е забъркан и президентът. „ Ако падне кабинетът, оня насреща ще разплаща.”, цитира тя Гроздан Караджов, който разкри среща с Кирил Петков във връзка 3,9 –те милиарда за пътищата.

И пита: " Затова ли уважаеми честни, от няколко дни за вас президентът е човек, който се е объркал? Тотално отчаяние е съгласно Божинката в политиката (по основния секретар на президента Димитър Стоянов, който съпостави депутата от Българска социалистическа партия Явор Божанков с футболиста Валери Божинов - б.р.), а някои го нарекоха и лукавец ".

" И вие имате самочувствието да говорите за мафията! Човекът, който наруши Конституцията в първия си конфликт с клетвата върху Конституцията. Вие ли ще говорите за нулева приемливост към корупцията, корупционери!, съвсем на фалцет изкрещя Атанасова.

Не може всякога когато чувате някоя вулгарна дума или за духане, незабавно да излизате на трибуната, втрещи залата с коментара си Явор Божанков.

Ако наложа наказване на Божанков, би трябвало да наложа и на госпожа Атанасова, съобщи водещият съвещанието Мирослав Иванов.

Но в дебата се включи и зам.-лидерът на Движение за права и свободи Йордан Цонев, който подсети на депутатите, че диалозите замязяли извънредно на емблематичния филм на Стивън Содърбърг от началото на 90те години " Секс, неистини и видео ". Драмата споделя за изневярата и любовните връзки на американска двойка:

" Това, което виждаме през днешния ден от премиера и вицепремиера - и интерпретацията на цифрите, и всичко, е " Секс, неистини и видео ", установи Йордан Цонев. " Виждаме единствено това в последните 6 месеца. С добавката, че видеото ще продължим да го гледаме, давам обещание ви ", отсече депутатът от Движение за права и свободи.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР