Не обръщайте внимание на уверенията ѝ, че няма да се

...
Не обръщайте внимание на уверенията ѝ, че няма да се
Коментари Харесай

Хилъри Клинтън отново ще се пробва за президент, твърди бивш неин съветник

" Не обръщайте внимание на уверенията ѝ, че няма да се кандидатира. Хилъри знае, че и съпругът ѝ Бил, и Обама обявиха, че няма да се кандидатира, до момента в който не го направиха ", написа Марк Пен, някогашен консултант на Бил и Хилъри Клинтън, в американското издание The Wall Street Journal.

Според статията Клинтън още един път ще се състезава за номинацията на Демократите за президент, като за задачата ще се ребрандира като прогресивист, връщайки се към корените си отпреди десетилетия:

" Пригответе се за Хилъри 4.0. Клинтън се приготвя за този миг повече от 30 години, като новата й версия ще затвори кръга и ще я върне към имиджа й от 1994 година - икона на прогресивизма, подкрепяща универсално опазване на здравето. Вярна на репутацията си, Клинтън не би се отказала, до момента в който още има вяра. Тя няма да остави нещо малко като две смайващи загуби да я спрат по пътя ѝ към Белия дом. "

Статията е написана от Марк Пен, който съветвал Бил и Хилъри Клинтън в интервала 1995-2008, и Андрю Стайн - някогашен ръководител на локалната администрация на Ню Йорк. 

" Клинтън има 75% утвърждение измежду Демократите, незавършена задача да стане първата жена президент, и персонална вендета против Тръмп, чиито почитатели я унижиха обществено с виковете си " Заключете я! " Всичко това би трябвало да бъде отмъстено ", пишат още двамата създатели. 

Пен и Стайн предсказват, че новото потомство Демократи ще се разгневи на Клинтън, че продължава да им краде момента. Според тях обаче те не заслужават късмет по този начин или другояче, защото са се посочили като цялостни дилетанти в борбата си против номинацията за висш арбитър на Брет Кавано. 

Статията идва дни откакто Клинтън даде изявление на журналистката Кара Суишър, в което отхвърли, че ще се кандидатира отново, но това прозвуча по-скоро уклончиво:

" Бих желала да съм президент. Когато през януари 2021 година влезе (надявам се) Демократ в Белия Дом, ще има доста работа за извършване. Объркахме всички по света, най-много себе си. Объркахме приятелите си и враговете си. Те нямат визия защо се бори Съединени американски щати сега, какво бихме създали, какво мислим за значимо. Работата за извършване би ми била доста позната, като човек, който е бил в Сената 8 години, както и посланик в Държавния департамент - просто ще е доста трудоемко ", показа пред Суишър Клинтън. 

Малко откакто мнението на Пен и Стайн беше оповестено обаче, в CNN излезе публикация, която дефинира концепцията като доста неприятна. Според тях нищо не се е трансформирало от загубата на Хилъри от Тръмп до момента, а съгласно изследвания на Галъп утвърждението ѝ сред гласоподавателите даже е паднало на 36%, което е със 7 на 100 по-малко от това в периода точно преди президентските избори през 2016 г. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР