„Не обича равносметките – правя ги, но те винаги са

...
„Не обича равносметките – правя ги, но те винаги са
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова: Най-трудният урок е възпитаването на дете

„ Не обича равносметките – върша ги, само че те постоянно са негативни. Така съм устроена – не сцената върша комедия, а в живота постоянно съм в някаква драма, споделя актрисата, която през вчерашния ден навърши 96 години.” Това сподели в изявление за bTV актрисата Стоянка Мутафова , която през вчерашния ден стана на 96 година

Рождения си ден тя още веднъж посрещна на сцената.

Казва, че най-смисленият миг в живота ѝ е раждането на щерка ѝ. Родих я вечерта и цяла нощ не спах от наслада, прецизира актрисата.

Най-трудният урок по думите ѝ е точно възпитанието на детето. Никога не съм се мъчила да си дисциплинирам детето, тя беше оставена да прави, каквото си желае, може би трябваше да я спирам за някои неща. И второ дете да имам обаче отново ще го оставя свободно”, споделя Стоянка Мутафова.

Признава, само че повече на смешка, че може и да е неточност, че е станала актриса, татко й доста упорствал тя да стане археолог.

По думите ѝ най-хубавото лекарство е спокойствието, само че тя рядко го взема; най-важното дума е обич; щастието е относително; любовта е велико нещо, а животът е популярен, колкото любовта.

Вижте цялото изявление във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР