Не, няма такъв разговор. Така бившият главен секретар на МВР

...
Не, няма такъв разговор. Така бившият главен секретар на МВР
Коментари Харесай

Светлозар Лазаров: Не са водени разговори с мен за главен секретар на МВР

Не, няма подобен диалог. Така някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Светлозар Лазаров и народен координатор на партия " Атака " отговори на въпроса воден ли е диалог с него за поста. Няма такава тематика, не знам от кое място излизат тези спекулации, безапелационен беше той.

Светлозар Лазаров: Нито са водили с мен такива диалози, нито аз самият имам такива упоритости.
Има задоволително готови хора, има няколко индивида, които могат да покрития критериите и да изпълнят длъжността със наличие, изясни още Лазаров.

За новия министър на Министерство на вътрешните работи Маринов, Светлозар Лазаров съобщи, че " несъмнено има качества, познава системата " и в случай че има политическа поддръжка, ще се оправи.

По отношение на нарастването на природния газ, която влиза в действие от през днешния ден, Лазаров съобщи, че неведнъж е подчертавал, че при тези политики в областта на енергийната сигурност нищо не го изненадва и " нищо положително не ни чака "

И аз, и Волен Сидеров сме подчертавали, че не се работи вярно в КЕВР, безапелационен беше той.

Необходима е нова методика, тъй като има недостиг на действителен надзор.
Светлозар Лазаров: Аз съм си споделил мнението за тази комисия, тя не работи дейно в сегашния миг. Там главно би трябвало да се промени закона и методиката, по която работят. Едни разноски се одобряват за даденост, което не е в полза на българския народ.
Той акцентира и още един, по думите му, проблем по отношение на топлоенергетиката - за планувано обединяване на Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " и на АЕЦ Козлодуй.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР