Не, никой не ме проверява. Спазвам ограниченията, отделил съм се

...
Не, никой не ме проверява. Спазвам ограниченията, отделил съм се
Коментари Харесай

Работи ли държавният алгоритъм, когато имаш нужда от помощ заради зараза с коронавирус?

Не, никой не ме ревизира. Спазвам рестриктивните мерки, отделил съм се от фамилията ми. Техните проби са отрицателни. Дойде една дама от РЗИ и ми връчи инструкции. Тя пристигна в сряда (8 юли), аз потеглих по лечебни заведения от събота, 4 юли и имаше положителен резултат на PCR тест след 24 часа. Това сподели някогашният зам.-външен министър Милен Керемедчиев, разяснявайки персоналния си опит какво е да се разболееш от COVID-19.
Според него, може би хората са претрупани, само че той е безапелационен – в случай че аз не търсех контакт с институциите, щях да заразявам, без да знам.
На въпрос какво следва за него, Керемедчиев отвърна, че от РЗИ са му декларирали, че можело да се вършат проби в частни лаборатории и те да потвърдят, че към този момент се е оправил.
Иначе признаците на някогашния зам.-външен министър били следните – лека температура, към 37,2 градуса, загуба на усет и подушване. Сега към този момент тези признаци са изчезнали.
Какво тъкмо се е случило с Керемедчиев – НАУЧЕТЕ ТУК!
Основната функционалност на страната е да направи един доста добър логаритъм, когато човек се почувства зле, да знае какво да прави. Това съобщи доцент Андрей Чорбанов. " Всички логаритми имат този главен минус – че би трябвало да бъдат спазвани ", сподели още той.
Истината е, че лечебните заведения не са заляни от тежко заболели, акцентира доцентът и подсети, че 300 души дневно в България умират, откакто му беше казано, че статистиката сочи 8 умряли от ковид за последното денонощие. Чорбанов де факто не се нае да прави прогноза какво ще стане с епидемията през август и след огромните митинги, само че той въпреки всичко уточни, че не счита, че процентно нещата ще се трансформират фрапантно. Според него, коронавирусът не е толкоз инфектиран, колкото грипът. Той е безапелационен, че не трябва да се вършат съпоставения с грипа – тъй като доста хора го изкарват без да схванат, без и медиците да схванат.
Чорбанов сподели и нещо друго забавно – че още статистически не е потвърдена болест сред деца с ковид във Франция, само че предизвести, че това не значи нищо. Той отхвърли да пресмята и какъв е шансът да се разболееш от ковид, в случай че в този момент отидеш на митинг – дали против държавното управление или в негова поддръжка.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 14 юли "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР