Не ни вкарвайте в драмата какво ще решават футболните хора.

...
Не ни вкарвайте в драмата какво ще решават футболните хора.
Коментари Харесай

Премиерът призова да не вкарват политиците в драмата на футболните хора

Не ни вкарвайте в драмата какво ще вземат решение футболните хора. Ще вършат ли Конгрес, няма ли да вършат, това си е тяхно право. Ние няма да им се бъркаме. Това си е работа напълно на БФС.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в Брюксел във връзка с създалата се обстановка в Българския футболен съюз.

Той означи, че неведнъж е поставял въпроса държавното управление да поддържа развиването на детско-юношеския футбол, в случай че БФС създаде стратегия за това.

" Готови сме да беседваме, само че не с това управление " , посочи министър-председателят.
 Димитър Пенев: Както хората желаят нови плочки, почитателите желаят нови в БФС
Димитър Пенев: Както хората желаят нови плочки, почитателите желаят нови в БФС

По думите му Боби Михайлов е направил доста неточности

По думите му няма по какъв начин да седне да беседва с Борисов Михайлов и да поема пасивите му.

Политиците да се отъждествяваме с успехите или загубите, да поемаме позитивите или негативи, не е неверно. Защото като си дойдат златните девойки със златните медали ни е може да си излезем с Кралев във тип на гимнастички и да кажем " Каквото държавното управление, такава и гимнастиката " , пошегува се Борисов.

Премиерът посочи и диалога си в Брюксел с английския му сътрудник Борис Джонсън. " Заедно сме против расизма ", означи Борисов и акцентира прелестните връзки, които България има с Обединеното кралство.
 Радев: Каквато страната, подобен и футболът ни
Радев: Каквато страната, подобен и футболът ни

Президентът желае драконовски ограничения за футболното безчинство

Припомняме, че по-рано през днешния ден стана ясно, че са арестувани още петима от футболните хулигани за расистките прояви на мача с Англия.

Първоначално арестуваните футболни почитатели бяха шестима .

Вчера стана ясно, че единият от арестуваните може да получи 5 години затвор за расистките прояви по време на мача с Англия.

Във връзка със случая президентът Румен Радев съобщи, че футболът е огледало на положението на страната. Той изиска драконовски ограничения за футболното безчинство.
 Расистките обиди на мача с Англия били авансово проведени Обновена
Расистките обиди на мача с Англия били авансово проведени

Оставката на Михайлов би трябвало да бъде призната на Конгрес, счита Касабов

На 15 октомври, министър председателят Бойко Борисов изиска оставката на президента на БФС Борислав Михайлов , а два часа, откакто Михайлов разгласи, че подава оставка , ГДБОП влезе в базата в " Бояна " . За разпит бе арестуван шефът на съдийската комисия на Българския футболен съюз Йордан Сталев, както и още четирима души.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР