Не ни трябват повече социологически проучвания, знаем, че ще победим

...
Не ни трябват повече социологически проучвания, знаем, че ще победим
Коментари Харесай

ГЕРБ: Не ни трябват повече социологически проучвания, знаем, че ще победим на изборите

Не ни трябват повече социологически изследвания, знаем, че ще победим на изборите. Това съобщи от евродепутатът Андрей Новаков от ГЕРБ по време на предизборна акция на партията в Сандански, на която участва и Бойко Борисов.

Освен изборите за народни представители, от партията оповестиха, че слагат начало и на акцията за кмет на Сандански - претендентът им ще е Стоян Стоев, локалният общински началник на ГЕРБ. Евродепутатът Андрей Новаков показа Георги Георгиев като бъдещият представител на района в Народното събрание.

" Не ни трябват повече социологически изследвания, това е моментът в който знаем, че ще победим на изборите с доста. Днес тази зала сподели едно нещо - област Благоевград не се дели на Струма и Места, Петрич и Сандански, Банско и Разлог, християни и мюсюлмани - ние сме едно и по тази причина ще бъдем номер едно ", безапелационен бе Новаков.

" Точно при ръководството на Бойко Борисов и ГЕРБ са отпуснати парите за спортната зала, в която се намираме, за бул. " Европа " и за автомагистралата до града ", обявиха още от партията.

" Г-н министър председател, радостни сме да ви посрещнем в тази зала, която щяхме да сънуваме в случай че не бе ръководството на ГЕРБ. По ваше време отпуснахте 2,5 млн. за построяването на залата, за жалост тя седнал съм 2 година затворена, тъй като сегашните ръководещи не съумяха да прережат лентата ", обърна се към Бойко Борисов Стоян Стоев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР