Не ни стигна време да направим учебниците до 12 клас

...
Не ни стигна време да направим учебниците до 12 клас
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Статуквото свали правителството


Не ни стигна време да създадем учебниците до 12 клас и медикаментите за деца до 14 година безвъзмездни, само че и това ще стане - в идващия мандат, в случай че Българска социалистическа партия взе участие в държавно управление. Обещанията ни, че наша първостепенна грижа са младежите, са изпълнени. Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща с Младежкото обединяване на левицата в Стара Загора.

"Ние показахме общественото лице на страната. Тази политика би трябвало да продължи. Но за това ни би трябвало поддръжката на повече хора, с цел да довършим започнатото, сподели Нинова.

Като незавършени промени тя уточни безплатните учебници до 12 клас и медикаментите за деца до 14 година, промяна в образованието предвид на преразглеждане наличието на учебниците, освобождение от налог за започващите компании на млади бизнесмени.

"Всичко това щеше да стане, в случай че статуквото не беше свалило държавното управление. Сега отиваме на избори. Бъдете дейни измежду вашите връстници. Нека те ни поддържат, с цел да ги подкрепим по-късно ние с действителни решения, които ще създадат живота им по-добър ", акцентира Нинова.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР