Не ни е страх от служебен кабинет. Това обяви премиерът

...
Не ни е страх от служебен кабинет. Това обяви премиерът
Коментари Харесай

Борисов: Не ни е страх от служебен кабинет

Не ни е боязън от длъжностен кабинет. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов пред изключителната конференция на ГЕРБ. Нямаме проблем с това, само че без национално заседание не може да афишира изключително състояние, в случай че коронавирусът се разрастне, не могат да се вземат заеми, в случай че стопанската система буксува, сподели Борисов. И изброи останалите неща, които без парламент не могат да се случат – от погашение на помощи до неприемането на бюджета за 2021. Това ще лиши учителите от последното дадено нарастване на заплатите.  Няма да се одобри и машинното гласоподаване, в случай че няма парламент, акцентира Борисов във връзка едно от главните претенции на протестиращите.

Защо избрахме София Тех парк? С този въпрос Борисов се обърна към изключителната конференция на ГЕРБ в софтуерния парк. И съобщи: „ Защото тук измененията за 10 години за най-видими. От едни казарми – през днешния ден имаме най-високотехнологичния парк, с банки, посланичество на Бош ”, сподели Борисов. Той още веднъж изброи триумфите на ръководството на ГЕРБ и патриотите. Магистралите – да, в този момент могат да ги блокират, преди нас нямаше какво да блокират. Сега си играят с метрото. След дни пускаме още 8 спирки. Контрабандата в този момент е под 3 %, сподели Борисов. Протестна агитка от другата страна на парка прекъсна речта му с възгласи: Бойко. Ние на никого не вървим да викаме, разяснява министър председателят.

Най-важното е, че когато бе финансовата рецесия, ние успяхме като партия и държавно управление, освен да запазим страната, само че и последните 3 години да подвигаме Брутният вътрешен продукт с милиарди на година, съобщи още Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР