"Не ни е избирал президентът Радев, изказването му е на

...
"Не ни е избирал президентът Радев, изказването му е на
Коментари Харесай

Борисов го подкара на виц с Радев заради снетото доверие: Не ни е избирал той

"Не ни е избирал президентът Радев, изявлението му е на разединител на нацията. Това разяснява министър председателят Бойко Борисов по отношение на изказването на президента Румен Радев, който разгласи, че смъква доверието си от държавното управление.

Изявлението на Румен Радев на разединител на нацията - политическо, поръчка за партия и търсене на зложелател. Така Бойко Борисов разказа в Перник думите на президента, че смъква доверието от държавното управление.
“Който копае гроб другиму, самичък пада в него”, цитира сентенция на дядо си Бирисов. И добави, че сходни умни думи има доста в региона сред Перник и Банкя.

Министър-председателят изясни, че до 12 часа през днешния ден е имало мир сред изпълнителната власт и президентската. Дори Бойко Борисов подписал в 11 часа искане на президента министри да вземат участие в японски бизнес конгрес. Премиерът е сюрпризиран от острата реакция, защото преди дни Радев обществено е похвалил външната политика на този кабинет. Цитира и трима непознати посланици, чиито изявленията в последните дни също поддържат дейностите на държавното управление. Едно от тях - на немския дипломат, бе в “24 часа”.

"И през днешния ден социологическите организации дават, че ГЕРБ е първа политическа мощ ", сподели още Борисов. "Радев е на настроения - единствено преди няколко дни даде висока оценка на държавното управление ", сподели още той.

"Нямаме допирни точки, с изключение на събранията на Консултативните препоръки по национална сигурност, на които нищо не се разяснява. Той през днешния ден приказва за водоснабдяването - белким кметът Владимиров не изясни, че повече от 70 година неговата партия нищо не е правила? ".

"По никакви тематики не сме работили дружно, че да се усещам ощетен ", сподели още министър председателят и добави, че президентът Радев не дава доверието, че да го смъква.Борисов за сваленото от Радев доверие: Не ни е избирал той (Видео)

Сигурно е рисково да се нападна прокуратурата, по тази причина се търси различен зложелател, отговори Борисов на въпрос дали са съвпадения разкритията на прокуратурата за Радев и изказването му през днешния ден.

"Никога не съм казвал, че ще се кандидатирам за президент, в противен случай - противоположното. Изкарвам си мандата и ще си се занимавам с партията ", добави министър-председателят.

"Радев желае да отклони офанзивата върху мен и държавното управление, тъй като е по-изгодно, вместо да изяснява какво е правил - за какво през днешния ден избра да е моментът? ", попита Борисов. "Балкански поток " и интерконектора с Гърция ще ги създадат. Мисля, че и "Белене " ще създадат - всичко това очевидно го нервира ", изясни Борисов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР