Не ни достигна един гол, с който да приключим мача

...
Не ни достигна един гол, с който да приключим мача
Коментари Харесай

Киселичков: Държахме ЦСКА в напрежение

„ Не ни доближи един гол, с който да приключим мача при еднакъв резултат. “

Това сподели треньорът Тодор Киселичков, откакто воденият от него тим на Спартак (Варна) загуби вкъщи с 0:1 от ЦСКА в мач от 9-ия кръг на efbet Лига.

„ Имахме обстановки, ЦСКА също имаше. Стояхме добре, направихме добър мач съгласно опциите си. Не мога да съм неудовлетворен от футболистите, държахме ЦСКА в напрежение, създадохме им много проблеми, сигурно. Момчетата се стараят, демонстрират темперамент, това беше един извънредно добър мач за нашия тим. Само можем да гадаем какво щеше да стане, в случай че Васев беше разкрил резултата. Щеше по-различен мач да се получи, само че в случай че продължаваме да работим по същия метод, рано или късно нещата ще се получат. Постоянно си приказваме за обстановките, само че допуснахме гол тъкмо в такава обстановка “, уточни той.

„ Пламен Димов завоюва много топки, изнесе много топки по земя, неговото наличие ни даде убеденост, желая от всички да са стимулирани и да се развиват. Срещу тим като ЦСКА имахме много рискове пред тяхната врата, изпълнихме огромен брой корнери. Ще забележим статистиката, когато излезе след мача. Създадохме задоволителен брой положения, прилягаше ни да вкараме един гол. Жалко, че не приключихме нещата и не зарадвахме публиката на Спартак. Много от дълго време не бях участвал на подобен мач - две агитки, приятна атмосфера, невероятна поддръжка от нашия 12-и състезател. Даже не 12-и, а доста повече. Надявам се скоро да ги зарадваме с точки. За момента се опитахме да се нагласим против Локомотив (София) и ЦСКА, да ги проучваме и да създадем проект за нашите дейности. Загубихме, само че персонално за мен този дуел беше извънредно позиции, футболистите би трябвало да си повярват, че могат ", добави Киселичков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР