“Не, не знаех за неговото идване в конкретния ден. Децата

...
“Не, не знаех за неговото идване в конкретния ден. Децата
Коментари Харесай

Сватът на Васил Божков: Не знаех за неговото идване, смятам, че той не е виновен

“Не, не знаех за неговото идване в съответния ден. Децата ми споделиха, че има желание да се върне, само че съответният ден научих от медиите. Тази тематика е сензитивна в фамилията и ние не я разясняваме ”, сподели в предаването “Тази неделя ” някогашният министър председател и столичен кмет Стефан Софиянски, сват на Васил Божков.

Вчера Софиянски съобщи, че се тревожи за живота му.

Частни гардове обикаляха към Съдебната палата

“Тревожа се за всеки един човек, тъй като това показно ликвидиране, което имахме преди две седмици дава един различен метод на живот. Дългото време на безредие, възприятието, че няма непоклатимост в страната, води до такива събития. Не единствено с Божков, с всеки може да се случи ”, добави Софиянски.

“В цялата обстановка най-деликатно е положението на прокуратурата, тъй като тя сама компрометира обвиняванията, отстранявайки Гешев и обвинявайки го в този жанр на работа. Сега би трябвало да покаже друго лице ”, счита той.

Съдебният състав прегледа настояването на прокуратурата единствено по делото за закононарушения, свързани с хазартния му бизнес

Софиянски акцентира, че доколкото знае част от делата на Божков за хазарта са извоювани и са отпаднали настояванията на всички инстанции.

Той разяснява и 19-те обвинявания против Божков. „ Аз считам, че Божков не е отговорен и причините са ми, че внезапно се натрупват 19 каузи. А къде е била прокуратурата през времето, когато са се случвали тези събития? Изведнъж стартира да ги натрупва ”, добави Софиянски.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР