Не, не съм изненадан, но това не значи, че гледам

...
Не, не съм изненадан, но това не значи, че гледам
Коментари Харесай

БСП пак пее първи глас в хора на лъжата

Не, не съм сюрпризиран, само че това не значи, че виждам умерено на протичащото се – че Българска социалистическа партия още веднъж загърбват истина, история, народен интерес, България и българите, просто с цел да се покажат като правилни прислужници на Кремъл.

Те показват приемствеността си с Българска комунистическа партия, въпреки до наскоро да беше съвременно в техните среди да се дистанцират. Мина време, хората позабравиха, насадиха задоволително соцносталгия по байтошовото време и незабавно смениха посоката. Сега към този момент са горди наследници на диктаторската, садистична Българска комунистическа партия. И като горди наследници на една продажна антибългарска партия, каквато е Българска комунистическа партия, новото потомство социалисти също като дедите си, се мятат сляпо да пазят московския интерес. Пък било то и просто с цел да му лъснат малко имиджа.

Що е то: османски фес или руско знаме?

От Българска социалистическа партия желаеха оставката на външния ни министър Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на, тъй като изразила публична позиция по адрес на Съветския съюз и това, което садистичният комунистически режим е направил в Източна Европа.

„ Съединени американски щати и 10 страни от Източна Европа, в това число България, осъдиха „ тъжния опит да се подправи историята “ към събитията, които „ доведоха до Втората международна война и до разделянето на Европа като неин резултат “, оповестява ни Свободна Европа. България и 10 страни осъдиха подмяната на историята в подписана декларация. В нея не се загатва името на страната, която се пробва да „ изкриви историческите събития “, само че от текста излиза наяве, че е ориентирана против подмяната на обстоятелствата що се отнася до налагането на комунистически режими в страните от Източна Европа с дейната поддръжка на Москва и превръщането на страните в спътници на Съюз на съветските социалистически републики ".

И, да – разумно подписът ни – на нас българите – да стои там публично, подложен от публично лице. От наше име.

Но Българска социалистическа партия имат друго виждане по въпроса. Вкопчили се в пропагандата за „ тогава бозата беше шес-стинки и всички ходехме на море “, чакат да изтрият с магическа пръчица спомените за лагерите, печатите по краката, стригането, затварянето за вицове, убийствата, садизмът, възбраната да мислиш, да приказваш, слухтенето, доносниците, унищожената стопанска система, култът към личността на едни селски идиоти. Но да, бозата беше шес-стинки.

Истински соцгазъм, приятели!

И въпреки и в България руският боец да не е изстрелял и един патрон, те ни били Освободители. А за изнесеното злато от България, откраднатите ни държавни архиви и наложените репресии, Българска социалистическа партия имат ли да кажат нещо?

Въпросът ми е реторичен, знам им равнището на пропагандата: „ не е правилно, подменяш историята “ и така нататък

Поне за едно съм им признателен – че от време на време ни припомнят що за стока са, с цел да не се излъжем да им симпатизираме. Защото в България имаме този проблем – късата историческа памет и склонността да залитаме по хрумки, вместо по хрумвания. Та, с цел да не се излъжем да им симпатизираме, е хубаво, че понякога ни припомнят за същинското си лице.

Милионери, червени принцове и принцеси с бентлита и покои приказват за „ общественото “, за „ социализъм “, за „ социалистическа концепция и блян “, а в банката натъпкали милиони, всичките работодатели, капиталисти закоравели и преяли с власт и пари, локални бейове, зърнари, усвояващи еврофондове, до момента в който реват против Европа, плюскат от европейската обща маса, а с цялостна уста плюят лиги и трохи, до момента в който крещят против Европа. Влюбени в Русия, само че поддържат връзка с нея „ от разстояние “, другояче на отмора вървят в Италия и Франция, а децата им учат в Англия и Съединени американски щати.

Едно към едно с дедите си от Българска комунистическа партия – червени принцове и принцеси, милионери, за които всичко беше позволено, натъпкали си дебелите зад*ици в лимузините, говорещи по манифестации и срещи за социализма, до момента в който преяждат на държавната трапеза с луканка и пържоли, а робският народ им се радва и песни им пее да ги забавлява.

„ Макар и май 1945 година да донесе завършек на Втората международна война, с това не пристигна независимост за цяла Европа. Централната и източната елементи на континента останаха под ръководство на комунистически режими в продължение на съвсем 50 години. Балтийските страни бяха окупирани незаконно и анексирани, а Съветският съюз сграбчи останалите нации в желязна хватка посредством неимоверна военна мощ, репресии и идеологически надзор “, се споделя в декларацията.

Кое не е правилно? Защото ТОВА са обстоятелствата. Това, че някой е привикнал от позицията на биещата мощ да употребява за аргумент крясъците и заканите, не го прави прав; прави го нахален г*з и измамник със мощен глас, нищо повече. Но те по този начин са привикнали да водят „ разногласия “, пък било то и исторически.

Вие хубаво ни освободихте, само че от вас кой ще ни освободи?

Съветската войска не е освобождавала България, а я е окупирала, с помощта на продажната марионетка Георги Димитров, прочут като Гошо Тарабата, и сходните на него. А единствените починали руски бойци в България (нищо, че под път и над има техни паметници… на „ починалите за свободата на България “) са препилите със алкохол на 14 септември 1944 година Плячкосали и ограбили склад на пристанище Бургас и намерили алкохол. Без да ревизират кадърен ли е за пиянство или не, се налели до козирката с него. От към 200 червеноармейци гуляйджии 42-ма са умрели от отравяне, а шестима ослепели. Това са „ жертвите “, които са дали. За това би трябвало да сме им признателни, а през днешния ден ни назовават „ неблагодарници “, тъй като не им благодарим по през целия ден всеки ден. Но архивите ни няма да ни върнат, нито откраднатото злато, нито ще се извинят за десетилетията руски гнет. И, до момента в който си приказваме за „ благодарността “ на Кремъл и тъй като скоро е 24 май… ние им дадохме книжовност, просвета и религия, а Путин през 2017 година сподели: „ Днес е специфичен ден и за Русия – Денят на славянската книжовност, а славянската писменост и литература са пристигнали до нас от Македонска земя “.

Въпроси?

Благодарност?

А към Българска социалистическа партия: вземете си соцносталгията и бозата от шес-стинки и си я заврете в дебелите… мемоари.

9 септември: 75 години от гибелта на България!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР