Не, не са стъпалата, нито възглавничките на ушите. Истината е

...
Не, не са стъпалата, нито възглавничките на ушите. Истината е
Коментари Харесай

Коя е най-пренебрегваната мъжка ерогенна зона

Не, не са стъпалата, нито възглавничките на ушите. Истината е малко по-надолу и е в центъра.
Перинеумът не е изключително известен измежду феновете на половия фолклор, само че, повярвайте ми, това си е чисто разхищаване на наслаждение.
Тази услужлива част от мъжкото тяло се намира сред пениса и ануса и е фрашкано с нервни окончания, които ще накарат господата да се вият като лозници в леглото.
Едно по-старателно допиране в тази зона по време на секс може да му аргументи подобен кеф, че след това три дни да страда от оргазмичен световъртеж.
Не сте изключително сигурни по какъв начин да процедирате с този магически бутон на удоволствието? Тогава дано ви подскажем няколко разновидността.
Ако господинът до вас няма угризения да канят в леглото си играчки за огромни, то тогава сложете върху перинеума му работещ вибратор, до момента в който се самозадоволява.
Ако пък за използването на разнообразни видове дилдо граничи с обезчестяване на личната му неустрашимост, тогава намажете показалеца и междинния си пръст с малко лубрикант и нежно циркулирайте в пространството зад тестесите му по време на предиграта.
При оралната обич също може да включите перинеума. Прокарайте език върху него нагоре към тестисите, а по-късно в противоположната посока. След това още веднъж обърнете по-щедро внимание на пениса.
По време на секс, до момента в който той е върху вас, напълно умерено може да прокарате показалеца, междинния и безимения пръст, намазани с лубрикант, по перинеума му. Натискайте упорито, само че деликатно, това ще усили удоволствието на обичания ви.
Ако той е от смелите мъже, които понасят нежно навлизане с пръст в ануса си, тогава действайте самоуверено. Пъхнете намазания с лубрикант показалец в него, а с палеца нежно потупвайте перинеума.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР