Не, не е безспорно, че няма инвестиции в Техноимпекс след

...
Не, не е безспорно, че няма инвестиции в Техноимпекс след
Коментари Харесай

Нинова не разкри за каква сума е продадено предприятието Техноимпекс

Не, не е несъмнено, че няма вложения в " Техноимпекс " след приватизацията му. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по тематиката за персоналното ѝ присъединяване в приватизацията.

На въпрос дали " Техноимпекс " е взето за 70 хиляди $ през РМД т.е. единствено 10% от действителната цена, Нинова отвърна, че това не е правилно, без да посочи за каква тъкмо цена е приватизирано сдружението или да приказва за каузи на обезщетителните принадлежности в договорката и че единствено оторизираните органи могат да кажат какво е станало. Компетентните органи – Върховна касационна прокуратура и Софийска градска прокуратура, са се произнесли дали договорката е преференциална или не, като има и финансова проверка, повтори ръководителят на Българска социалистическа партия думите си от през вчерашния ден, 5 декември. Тя не одобри съдник да ѝ е депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, който първо написа книги като " Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите”.

Ако някой желае да заведе дело, дано заповяда – няма да се позовавам на отминалост, само че при изискване, че и другите политически водачи се откажат от отминалост за своя политически живот , сподели още Корнелия Нинова пред Нова телевизия.

Попитана с какви пари Корнелия Нинова купува акции на " Техноимпекс ", соцлидерът изясни, че дружно с още 27 души, през РМД, е притежател на сдружението . Има прекачване на акции и други, само че аз не съм единствен притежател . Парите за акциите ги заплаща РМД-то – от комерсиална активност, добави соцлидерът. Тя била дала пари за основаване на РМД-то, което било с капитал 5000 лв.. Освен това, Нинова съобщи, че купила жилище с заем, дружно със брачна половинка си.

Лидерът на Българска социалистическа партия посочи, че приватизацията е сведена единствено до приватизацията на " Техноимпекс ". Ако се търси истината, би трябвало да се приказва за БТК, за ЕРП-та, за общински сдружения, продадени от някогашния кмет на София и настоящ министър председател. Защо никой не пита дали са платени тези покупко-продажби с компесаторки? Очевидна е задачата на ГЕРБ – да омаскарим опозицията, с цел да им се отнеме моралното право да са съдници, посочи Нинова. На пряк въпрос подготвена ли е да даде съответни образци за разбойническа приватизация, в която са взели участие нейни политически съперници, Нинова отвърна, че " може да подходи и по този метод ", само че попита какъв ще е резултатът от това, откакто има по-належащи промени - стачкуват лекари, служители на реда, пенсионери. Днес и в този момент се крадат 10 милиарда лв. - от паралелната страна и това е в основата на несправедливостта в страната, чувала съм го устата на началник на разследваща работа по време на КСНС . Нека приказваме какво се случва тук и в този момент, прикани тя. Няма да допуснем шайкаджията Антон Тодоров да приказва какво се случило преди 20 години, а през това време - няма проблеми, хората умират на улицата, възмути се Корнелия Нинова поради отхвърленото предложение на Българска социалистическа партия за смяна в опазването на здравето и собствеността на лечебните заведения.

Какво още сподели Нинова прочетете ТУК.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР