“Не направихме нищо, за да спечелим мача. Мач, който не

...
“Не направихме нищо, за да спечелим мача. Мач, който не
Коментари Харесай

Силвано Пранди: Трябва да изтрием този мач от съзнанието си

“Не направихме нищо, с цел да спечелим мача. Мач, който не може да се разяснява, най-малко от позиция на треньора. Приличахме на тим, който стартира да учи писмеността на волейбола. Трябва да изтрием този мач от съзнанието си. Направихме седем неточности от сервис в тайбрека, четири от които поредно. За каква тактичност да мислим, щом не можем да вкараме топката в игра. Започнахме да губим мача от първата точка на първия гейм. Какво би трябвало да променим за идващия мач с Италия ли? Всичко. Трябва да стартираме да играем волейбол, тъй като истината е, че през днешния ден не играхме волейбол ”. Това съобщи селекционерът на България Силвано Пранди след трагичната петгеймова загуба от Япония във втория ни мач от Волейболната лига на нациите във Варна, оповестява формалният уебсайт на БФВ.

“Поздравления за Япония, направиха мач съвсем без неточности. Посрещането ни във втория, четвъртия и петия гейм се провали и оттова офанзивата ни спадна като успеваемост. Трябва да гледаме записа и да подготвим идващия мач допустимо най-добре. Били сме в сходна обстановка преди и сме се изправяли на крайници. Утре е нов ден ”, съобщи Цветан Соколов. “Грешките бяха допълнително. Япония сподели отличен сервис, на моменти бяхме безпомощни. Играхме по-добре в сравнение с против Австралия, само че загубихме ”, разяснява Николай Учиков.

Искахме да покажем японския метод да печелиш. Беше значимо да победим като посетители в такава сложна атмосфера във Варна “, съобщи героят за Япония Юджи Нишида, осъществил 26 точки. „ Българската аудитория беше невероятна и това прави преживяването от успеха още по-приятно. Сервирахме чудесно в хода на целия мач, само че имахме проблеми с други детайли. Трябва да работим върху възстановяване на офанзивата си. Българите направиха доста неточности от сервис в тайбрека, което ни даде нужното преимущество “, съобщи треньорът на Япония Юичи Накагаичи. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР