Не намираме достатъчно гаранции за така нареченото одържавяване на хазартния

...
Не намираме достатъчно гаранции за така нареченото одържавяване на хазартния
Коментари Харесай

Глас от БСП: Не подкрепихме одържавяване на хазарта, няма нужните гаранции

" Не намираме задоволително гаранции за по този начин нареченото одържавяване на хазартния бизнес. Затова в тази му част на закона не го подкрепихме ".
Това съобщи заместител ръководителят на политическата група на Българска социалистическа партия Крум Зарков. Той добави, че Българска социалистическа партия поддържа друга част от измененията, която касае ограничението на продажбата на лотарийни билети. По думите му те не трябва да се популяризират на всички места.
" Подкрепяме и предложихме да се лимитират и нападателните реклами, които водят до пристрастяване с този рисков артикул.
Не намираме задоволително гаранции обаче за по този начин нареченото одържавяване на този бизнес. Затова в тази му част не го подкрепихме ", съобщи Зарков, представен от Фокус.
Той подсети, че представители на Българския състезателен тотализатор също са изразили терзания за бъдещето след признатия дефинитивно законопроект.
" Не бих желал да злоупотребявам с това. Това, което виждаме, както и в друга сфера, държавното управление не съумява да изяснява какво тъкмо желае да направи и по какъв начин да го реализира ", сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР