Не намирам връзка между демокрацията и партия като ГЕРБ. Това

...
Не намирам връзка между демокрацията и партия като ГЕРБ. Това
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Няма връзка между демокрацията и партия като ГЕРБ

" Не намирам връзка сред демокрацията и партия като ГЕРБ ". Това сподели в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

Относно абсурда с подслушванията на политици, изнесени от военачалник Атанас Атанасов от " Демократична България ", той не е оптимист, че ще има резултат и посочи предходни такива случаи, които не са довели до нищо действително.

Според някогашния министър във всяка държавна институция работят съзнателни хора, само че сензитивна информация като тази може да бъде изнесена единствено от вътрешната страна.

За него при ГЕРБ в никакъв случай не е имало деполитизирани чиновници в която ѝ да е институция, в това число на най-ниско равнище.

Емануил Йрданов призна, че се случва чиновници на реда да минат от другата страна, само че за него по-притеснително е, че хора с огромни престъпни досиета свидетелстват против служители на реда и това се приема като чиста монета, а и системата не ги пази съответно.

Той счита, че в действителност върху Бойко Рашков има доста упования, които той няма по какъв начин да оправдаее всичките, като се има поради късия период на служебното държавно управление, само че би могъл да усъвършенства организацията на работа.

Йорданов сподели още, че до момента купувачите на избори не са били хващани, тъй като са купували за който би трябвало, само че добави, че надали има избори без такава незаконна активност, въпросът е в какви количества е ставало.

" В последните 12 години демокрацията я нямаше, това бе интервал от времето на Тодор Живков, с изключение на частната благосъстоятелност и цялостните магазини ", заключи Емануил Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР