НЕ НА ЦЕНОВИЯ ГЕНОЦИД! ВМРО организира автошествие срещу непосилните сметки

...
НЕ НА ЦЕНОВИЯ ГЕНОЦИД! ВМРО организира автошествие срещу непосилните сметки
Коментари Харесай

Не на ценовия геноцид - ВМРО организира автошествие

НЕ НА ЦЕНОВИЯ ГЕНОЦИД! Вътрешна македонска революционна организация провежда автошествие против непостижимите сметки

Протестът е в неделя, 20 февруари от 11.00 ч. в София

Уважаеми сътрудници, припомняме Ви, че в неделя - 20 февруари, Вътрешна македонска революционна организация прави огромно автошествие, придружено с митинг и изгаряне на сметки пред Министерски съвет. Сборен пункт на шествието е пл. " Батенберг " в 11.00 ч., от където ще тръгне колоната, ще направи заход при храм-паметник " Св. Александър Невски " и ще продължи към пл. " Независимост " (Триъгълникът на властта).

В 11.30 ч. пред Министерски съвет ще бъде направена проява с изгаряне на непостижимите сметки за парно, ток, хранителни артикули, горива, които смазват българския народ към този момент повече от половин година. След това шествието ще продължи по централните софийски булеварди.

За нас от Вътрешна македонска революционна организация бездействието и мълчанието от страна на държавното управление и Народното събрание са незаконни. Цените на всички енергоизточници, битовите сметки и цените на храните скочиха до степен, в която пазаруването на обикновени неща като зеленчуци, сирене, олио и месо към този момент са неосъществим разкош за доста семейства. Всичко това в композиция с дискриминационния " зелен документ " провокира банкрута на хиляди бизнеси. Стотици хиляди българи са без работа.

Това е геноцид!

Ние от месеци настояваме за прекъсване износа на на ниска цена ток; за закриване на КЕВР; за незабавни ограничения против спекулата на енергийната борса и дейна роля на държавните енергийни сдружения за превъзмогване на дефицита; за дейни дейности в Брюксел за предоговаряне на " Зелената договорка " ; за усилване на нуклеарните мощности; за държавна интервенция за преодоляване цените на питателните артикули. Нищо от това държавното управление на Кирил Петков не направи. Точно противоположното – с некомпетентните си изявления и дейности тези хора обричат на апетит, мраз и бедност дребното останали на територията на България български жители.

Ето за какво ние призоваваме всички хора, които към този момент не могат да търпят бездействието на Министерския съвет и желаят естествена и съответна позиция от страната за преодоляване на непостижимата инфлация и стремглавото обедняване, да се причислят към нас в неделя.

НЕ НА ЦЕНОВИЯ ГЕНОЦИД!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР