Не на майтап гримьорът Валентин Кулагин се превърна в любимец

...
Не на майтап гримьорът Валентин Кулагин се превърна в любимец
Коментари Харесай

Кулагин към Нора: Егати маймуняка! Ти си селянка и каруцарка

Не на подбив гримьорът Валентин Кулагин се трансформира в любим на аудиторията на "ВИП Брадър ". Скандалният участник от "Черешката на тортата ", който беше супер хейтван от изявата си тогава, с днешна дата събира всеобщо позитивни мнения от феновете на риалити шоуто още от първия му епизод, видя HotNews.

На формалната Facebook страница на тв формата - Big Brother Bulgaria, заваляха отзиви подкрепящи държанието на Валентин, който направи на пух и прахуляк претенциите на "любимката " си Нора Недкова. Плеймейтката, която бе оповестена за президент от Големия брат, стартира да наглее и да се тръшка часове откакто прекрачи прага на Къщата. Блондинката изиска да има звукоизолирано помещение, в което да спи. Това, обаче, което й бе предоставено от "ВИП Брадър " не хареса на родната Бионсе. Тя подвигна врява, стартира да мрънка и безочливо нахлу в стаята на Кулагин и Папи Ханс , с цел да се настани. Вторият предостъпи леглото си на президентшата, като презентира постъпката си като кавалерска. "Не мога да дремя, когато някой спи. Липсва ми багаж. Няма по какъв начин да си побера всички куфари в тая стая. То няма къде да се влезе ", поде драматизирайки тя. "Искам да си имам персонален комфорт - персонална тоалетна, пространство и въздух ", добави Недкова.

Кулагин към фолкаджийката Валя: Оправи си зъбите, а след това задника!

Плеймейтката обаче срещна отпора на Кулагин. "Стига с твоите искания. Гардеробни, спални, смешно е! У вас да не би да имаш гардеробиерна?! Лягай си в твоето легло, няма по какъв начин да спиш тук ти! Ти си по-малък размер, обикновено ти е пространството. Стига си ми се молила и умилквала. На всяка цена искаш да си около мен. Видя, че това е рейтингово и ми се буташ ", скастри я той.

В този миг Стефан на Гала се намеси в спора, само че мигновено бе посърнал от устатия Кулагин: "Не ми се пъчи. Ще си го правиш това у дома. Действам както съм си решил ", поде Кулагин. Стефан пък бързо направи забележка за изрече на гримьора, само че още веднъж бе скастрен: "Абе, аз съм си решил по какъв начин ще се държа. Голям лингвист стана ти, само че късно, на остарели години ", сподели гримьорът.



Нора обаче не се отхвърли и безсрамно навря куфарите си в непознатото помещение. "Изчезвай с тия евтини обувки от тука. Егати маймуняка. Жена с маймунско лице. Ти си селянка и каруцарка ", подреди я Валентин. Блондинката окупира леглото , което трябваше да заеме Трендафилов и стартира да си разпределя багажа. Големият брат бе задължен да се намеси и разгласи, че се постанова Нора да спи, където й е отредено, тъй като в противоположен случай с изключение на нейния контракт, се нарушават и тези на някои от останалите участници. Сочената за плейбойка стана за смях и с това, че не знае какво е прокурор.

Кулагин докара до нервна рецесия Нора Недкова

Ето една дребна извадка от мненията за Валентин Кулагин в негова поддръжка. Любопитното е, че от хулена личност, той стартира да построява един много позитивен облик. Гримьорът от Хасково стартира да печели позитиви поради това, че споделя истините в очите на хората и аргументира всеки собствен ход.







Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР