Не на годината, новина на десетилетието е! Поне! ЦСКА придоби

...
Не на годината, новина на десетилетието е! Поне! ЦСКА придоби
Коментари Харесай

Той е точният за ЦСКА! Беше и ще бъде!

Не на годината, вест на десетилетието е! Поне! ЦСКА закупи благосъстоятелност на своя стадион " Българска войска ". Днес в Търговски указател беше вписано новото взаимно сдружение с страната. 20.02.2023 остава вечно в историята на най-успелия ни футболен клуб. Феновете са в еуфория. А един човек си отдъхна. Сякаш планина падна от плещите му. Един човек завоюва борба, която е за милиони. За всеки, обичащ ЦСКА. Този човек е Гриша Ганчев!

Спасителят на ЦСКА в този момент ще стане и строител - на нов и съвременен стадион. Нещо, което е по-важно от всяка купа и купа, от всеки трофей. Ганчев си скъса нервите към този момент седем години. Мина през него, чу и прочете доста за себе си. Беше нападан от непознати и " свои ". Но устоя! Не се съобщи и в този момент несъмнено е най-щастливият човек на света. Самият той съобщи, че нов стадион на ЦСКА е най-голямата му задача и цел. Ще я извърши. Защото е роден победител. И дебелоглав. Каза ли е - ще стане! Независимо какво му костваше и ще му коства на самия него. А враговете, те ще бягат по тепиха. Така, както се е случвало доста пъти.

ЦСКА завоюва Купата на България от " В " група. Нещо, което надали ще забележим повече от който и да било тим. ЦСКА подвигна още един път този трофей. ЦСКА събра рекорден за клуба брой точки в един сезон и беше на косъм от купата. Рано или късно, може би още този сезон, купа №32 ще бъде на " Армията ". Само това остана, и то ще се случи. ЦСКА си върна емблемата, с помощта на милиони от Ганчев. ЦСКА заплати нови милиони поради изгубени каузи против някогашни футболисти. ЦСКА беше приет за правоприемник на банкрутиралото сдружение от КАС и ФИФА. ЦСКА игра два пъти подред в гурпи на евротурнири и реализира паметни победи в интернационалните мачове. ЦСКА има ярко бъдеще! Виновникът е явен - Гриша Ганчев!

С новия стадион той остава вечно в историята на клуба. Сега всички ще са с него, ще му благодарят и ще показват поддръжка. Като във всяка сфера от живота, това е елементарно. Трудно е да бъдеш с някой, когато е самичък, когато са против него. За благополучие на Ганчев, той в никакъв случай не е бил самичък. Болшинството от публиката беше и продължава да е зад него, да му има вяра. По-точен притежател на ЦСКА няма да се откри. Винаги съм го твърдял, колкото и негативи да ми е носило от време на време. Човек би трябвало да пази това, в което е уверен. Винаги!

Днес е популярен ден за ЦСКА! И за Гриша Ганчев. Който завоюва поредна борба в своя живот. Не за себе си. За милиони " армейци ", за които ЦСКА е метод на живот. Радвайте се, хора! И продължавайте да вярвате. Накрая постоянно побеждава положителното!
 Феновете на ЦСКА в еуфория! Благодариха на Гриша Ганчев
Феновете на ЦСКА в еуфория! Благодариха на Гриша Ганчев

Ето какво пишат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР