Не му е лесно на Веско Маринов! Бардът от Полски

...
Не му е лесно на Веско Маринов! Бардът от Полски
Коментари Харесай

Ексклузивно разкритие на ПИК: Веско Маринов се срамува от любовницата си! Трубадурът я представи на родата ПОСЪРНАЛ!

Не му е елементарно на Веско Маринов! Бардът от Полски Тръмбеш, който на сцената е Бог за феновете си, само че в персонален проект животът на боговете му е извънредно непознат, е захласнат от новата си държанка Веселина Пеева. Бившата сервитьорка от Добрич се е вкопчила крепко в изпълнителя на " Червено вино " и откогато той й разреши да се покаже пред всички в НДК по време на последния му концерт, го следва като сянка из цялата страна.

Като бял ден е ясно, че Веселина прави всичко по силите си да води националния любим до олтара , въпреки че зад тила си той към този момент има два брака и два развода. Освен изявата в Зала 1, на която в края на ноември Маринов събра бабите, в края на ноември се е случило и още едно значимо събитие, касаещо персоналния живот на изпълнителя. Специално за двата концерта, в София пристигнали най-близките родственици на Веселин.

Освен промоцията за пред света в Зала 1, на фамилната колекция в столичен ресторант Маринов е направил премиера на гаджето и пред родата. От фамилната колекция обаче са отсъствали родителите му, които в последните години са болнави и съвсем не напущат къщата си в Полски Тръмбеш. На вечерята с двамата съименници като поддръжка на татко си, пристигнала и дъщерята на артиста - Йоана, за която неотдавна се разбра, че се е прекратила брака си тихомълком.

И до момента в който всички на фамилното кадро са усмихнати като зелки, трубадурът наподобява кахърен и замислен. Вероятно се е тормозил какво ли усещане ще остави у роднините греховната му обич. Като хора от провинцията, те били по-консервативно настроени и за тях фамилните полезности били над всичко. Затова и имало заплаха родата да не утвърди Веселина, която е майка на две деца, изостави предходното си семейство поради Маринов.

Заради изпълнителя някогашната сервитьорка очевидно е подготвена на всичко! Дори и на това за Коледните и Новогодишните празници да избра компанията на Веселин, вместо да подсети на наследниците си, че е тяхна майка. Навръх Нова година съименниците се веселиха на площада в Банско, а на идващия ден бяха снимани да гонят злите сили дружно с 2500 кукери по време на обичайния новогодишен кукерски карнавал " Старчевата ".

Едно е несъмнено - обожателките на Веселин Маринов останаха с пръст в устата . Новата му държанка се е взела за негова персонална защита и персонално следи някоя нахална почителка да не й отмъкне мъжлето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР