Не можете да установите истинска връзка? Все се случва така,

...
Не можете да установите истинска връзка? Все се случва така,
Коментари Харесай

3 причини да бъркате секса с любов

Не можете да установите същинска връзка? Все се случва по този начин, че се влюбвате прекомерно бързо, а индивидът до вас не отвръща със същото? Има ли възможност да грешите някъде? Определено има, изключително в случай че придавате повече любовен колорит на секса, в сравнение с в действителност заслужава.

Много дами бъркат секса с любовта и същинската връзка. Любовта без секс е мъчно осъществима. Сексът без обич обаче е изцяло обикновено, даже постоянно срещано събитие. Затова би трябвало да се научите да разбирате къде е тънката разлика сред двете другояче интимни прекарвания.

Сексът не дефинира статуса ви като двойка

Защо тези неща се случват толкоз постоянно! Жените като по-романтичната и нежна страна на човечеството са по-склонни да придават несъществуващи нюанси на една полова връзка, правейки я да наподобява на любовна. Така идват доста разочарования по-късно, когато се сблъскате с същинската настройка на мъжа до вас към връзките ви. А точно думичката „ връзка “ несъмнено не участва в речника му.

Мъжете също са заинтригувани от това да основат връзка. Но те доста по-рядко прибързват с тези избрания от дамите. Пък и за някои хора половото предпочитание е по-силно от любовното, което подтиква към дълготрайни връзки. Затова не прибързвайте с окачествяването на връзката си, до момента в който не изясните между тях дали сте от една любовна порода.

Впускате се към секс преди да сте разбрали къде се намира Tой прочувствено

За да се предпазите от неточности и недоразумения тук би трябвало да знаете, че директната и откровена връзка преди този момент е ключът към истината. Преди да вършиме секс, разберете на какво прочувствено равнище се намирате. Това ще ви защищити от следващото любовно неразбирателство, от което ще ви заболи.

И двамата би трябвало да сте съгласни в каква посока желаете да вървят връзките ви. Веднъж правили секс, няма връщане обратно. Ще би трябвало да сте изцяло почтени между тях, с цел да развиете връзката си прочувствено, да станете по-ангажирани един към различен. Това включва диалози, шерване, поддръжка. Сексът самичък по себе си е наслаждение, което не всеки път сближава. Но и фамилиарност в отсъствието на секс мъчно се реализира. Затова е и мъчно любовта и сексът да бъдат разграничени в доста случаи.

Бъркате желанието му за секс със знак, че желае връзка

В множеството случаи мъжете желаят да вършат секс, без значение дали ще се обвържат след това. Просто желанието им идва на първо място останало. Ако не попитате непосредствено къде се намирате, на какъв стадий сте и по какъв начин определяте връзките си (ако, несъмнено, е пристигнал моментът за това), може да си съставите неверна визия.

Слушайте деликатно какво споделя сътрудникът ви, по какъв начин реагира и какви избрания употребява за връзките посред ви. Можете да си извършите най-хубавите заключения, когато следите деликатно реакциите му в моментите, в които не говорите за връзката си. Тогава можете да очаквате неподправени думи и жестове, които приказват доста повече.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР