Не можете да стоите на два стола едновременно. Това предупреди

...
Не можете да стоите на два стола едновременно. Това предупреди
Коментари Харесай

Американец предупреди Сърбия да не стои на два стола

Не можете да стоите на два стола по едно и също време. Това предизвести заместникът на държавния секретар на Съединени американски щати за Централна и Източна Европа Хойт Брайън Ий, представен от Inserbia и Пик.

Според американския представител страни като Сърбия, които желаят да станат членки на Европейски Съюз, би трябвало да изпратят доста явен сигнал и да не балансират сред две страни.

" Важно е страната да направи стратегически избор, който би трябвало да бъде част от формалната политика, както Хърватия направи, когато сложи участието в Европейски Съюз над всичко или Черна гора във връзка с НАТО. Ценностите са значими, значимо е да има повече каузи, в сравнение с думи, да се изпрати ясно обръщение ", акцентира Ий.

Той също разясни, че е значим методът, по който Сърбия показва уговорката си към европейските полезности, тъй като страната е " следена от близко от интернационалната общественост ".

Сърбия се стреми към участие в Европейски Съюз, само че в региона на сигурността поддържа тесни връзки с Русия, изключвайки разновидността за присъединение към НАТО. Точно това, съгласно Хойт Брайън Ий е " стоене на два стола ". /Марица.бг
тагове американец сърбия стол
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР