Не можете да решите кой тематичен парк на Дисни да

...
Не можете да решите кой тематичен парк на Дисни да
Коментари Харесай

Дисни предлага обиколка на 12 парка с частен самолет за 110 000 долара

Не можете да решите кой тематичен парк на Дисни да посетите идващото лято? Лидерът в заниманията за деца предлага новаторска концепция: обиколка на всички 12 парка в света със частен аероплан за скромната сума от 110 000 $ на човек.

Под името „ Паркове Дисни – премеждие с частен аероплан “, пътуването, проведено от Дисни, предлага да заведе 75 почитатели на обиколка им парковете в Калифорния, Токио, Шанхай, Хонконг, Париж и Флорида през юли 2023 година

Пътуването ще продължи общо 24 дни ще бъде съпроводено от визити на огромни туристически обекти като Тадж Махал в Агра, Индия, или египетските пирамиди в Гиза.

За първи път потребителите на услугата ще имат „ рядката опция да бъдат поканени в ранчото на Скайуокър “, издигнато от основателя на „ Междузвездни войни “ Джордж Лукас покрай Сан Франциско.

На борда пасажерите ще бъдат заобиколени от „ екскурзоводи “, които ще ги осведомят за разнообразни аспекти от тяхното пътешестване. Платежоспобните посетители ще имат опцията и да се срещнат с главните герои на Дисни онлайн.

Това е най-скъпият вид за пътешестване, предлаган от Дисни досега, предава Агенция Франс Прес. Цената от 109,995 на човек е годна за двойка, почитателите на Мики, които желаят да пътуват независимо, ще би трябвало да платят спомагателна цена от най-малко 10,995 $.

Няма отстъпки за деца, а пасажерите би трябвало да са на възраст най-малко дванадесет години./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР