Не можете да обичате всеки човек, когото срещнете по пътя

...
Не можете да обичате всеки човек, когото срещнете по пътя
Коментари Харесай

Знаците на зодиака, които тайно не обичат хората

Не можете да обичате всеки човек, който срещнете по пътя в живота си: все ще има някой, който не харесва качествата му. Но има хора, които се отнасят зле с другите единствено тъй като по този начин им харесва. Астролозите са определили кои зодии са по-склонни към това държание спрямо другите.
Скорпион
За да се сприятелите със Скорпион, би трябвало да опитате и да положите доста старания. Скорпионите са нападателни и подозрителни по природа, склонни към омраза и борба. Връзката със Скорпион е като вървене по тъничък лед: елементарно е да се ядосате и да получите ядовит удар в подмяна. Колкото повече хора подкопават доверието на Скорпиона, толкоз повече той се затваря в себе си, отдалечава се от обществото и стартира да счита всички без изключение за предатели.
Дева
Девите обичат рецензията. Те са прекомерно педантични, тъй че намират дефекти в най-малките дреболии. Средата на Дева (близка и не толкова) се подлага на непоколебим асортимент и горко на тези, които не дават отговор на стандартите на знака. Девите считат, че техните правила са обвързващи за всички, тъй че те не се двоумят да уволнят хората, които имат друго мнение. Освен това, Девите обичат да правят оценка умствените качества на събеседника. Ако човек, съгласно скромното мнение на Дева, не доближи нейното равнище, тя счита за собствен дълг предизвикателно да откаже да поддържа връзка с него.
Рак
Раците имат репутацията на много добросърдечни хора, само че по-често се оказват най-истинските скрити мизантропи. Всичко е отговорно за подозрителността на знака, недоверието му към хората и огромните упования. Раците са склонни да чакат завръщане от обществото толкоз мощно, колкото са подготвени да обезпечат. Но не всеки е подготвен да се съобщи на любовта до безсъзнание. Раците считат, че такива хора са не друго, а предатели, които не почитат възприятията си. И защото сходни усеща са постоянни в живота на Рака, всякога знакът става все по-подозрителен и губи религия в хората.
Козирог
Козирозите слушат препоръките на други хора единствено в някаква паралелна Вселена. Това е толкоз капризен знак, че всеки опит да му се потвърди нещо авансово е жертван на крах. Повечето представители на знака са самостоятелни от непознатото мнение и имат внезапно отрицателно отношение към неканени съветници. По своята същина Козирозите са склонни да заемат лидерски позиции, тъй че постоянно виждат близките извънредно като противници, безочливо претендиращи за полагащото им се място.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР