Не можеш да бъдеш изтощен, когато се бориш за бъдещето

...
Не можеш да бъдеш изтощен, когато се бориш за бъдещето
Коментари Харесай

Шмигал: Руснаците плащат за един терористичен режим

" Не можеш да бъдеш отпаднал, когато се бориш за бъдещето си. " Това послание отправи към съюзниците си украинският министър-председател Денис Шмигал по време на визитата си в Токио.

При визитата си Шмигал се срещна с японския си колега Фумио Кишида. Двамата участваха на конференция за следвоенно възобновяване на Украйна. Въпреки поддръжката на демокрации от целия свят, Киев към момента не разполага с задоволително муниции, за да се опълчи успешно на съветската експанзия. 

„ Русия е терористична страна, режимът на Путин е терористичен. В момента се ползват наказания против Русия. И ние молим да продължи прилагането на идващите пакети със наказания. Смъртта на Навални е едно от хилядите убийства на руснаци, които умират и на бойното поле в Украйна “, съобщи Шмигал.

„ От моя позиция това е цената за така наречените избори на Путин в Русия. Така че руснаците просто заплащат своята цена за тези избори. Мисля, че това демонстрира по безапелационен начин колко ужасяващ е автократичният и терористичен режим на Путин в Русия “, добави министър председателят на Украйна.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР