Не можем да си обясним защо при такава тежка ситуация

...
Не можем да си обясним защо при такава тежка ситуация
Коментари Харесай

Даниел Митов: ДБ се държат политически незряло

Не можем да си разбираем за какво при такава тежка обстановка в страната " Демократична България " отхвърлят диалози с ГЕРБ. Това съобщи на брифинг в Народното събрание претендентът за министър председател на ГЕРБ Даниел Митов, откакто стана явен отхвърли на демократите за среща и диалози за държавно управление.

За Митов това държание е " политически незряло ". България не е единствено правосъдна промяна, ние сме декларирали, че я желаем, само че в страната има и други системи - обществена, външна политика, енергетика, сподели още Митов. Не зная по какъв начин внезапно " Демократична България " стигнаха до извода,че могат да дадат безусловно безусловна поддръжката на групата на " ИТН " откакто до през вчерашния ден се отнасяха към тях по напълно друг метод. Така или другояче това са обстоятелствата. Сега сега могат да отидат да договарят с Българска социалистическа партия и с Движение за права и свободи. Сами влизат в обстановка, която не е в тяхна изгода, добави Митов.

От своя страна водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов добави, че минимум като членове на ЕНП могат да седнат да договарят. Няма по-логично от това две десни обединения да седнат и да договарят и да видят къде имат или нямат допирни точки ", сподели още той. ГЕРБ ще изпратят покана за договаряния към " ИТН " на следващия ден, стана ясно още на брифинга.

Тома Биков добави, че " Демократична България " рискува да стане част от неразбираемо политическо болшинство или се върви към предварителни парламентарни избори, а резултатът ще е безпорядък, задълбочаване на обществените проблеми и неспособност на страната да излезе от рецесия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР