Не можем да се сетим за по-самовлюбен и екстравагантен футболист

...
Не можем да се сетим за по-самовлюбен и екстравагантен футболист
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович, окенаският му улов и какви подигравки отнесе футболистът

Не можем да се сетим за по-самовлюбен и ексцентричен футболист от Златан Ибрахимович. На всичкото от горната страна, шведът постоянно намира метод да прикове вниманието ни.

Последният път го направи с предизвикването, което измисли, само че което не пожъна необикновен триумф в обществените мрежи.

Златан обаче не стопира да демонстрира, че му се отдава всичко, с което се захване. В това число към този момент можем да включим и океанският лов на риба.

Златан Ибрахимович употребява обществените мрежи, с цел да показа с почитателите си какъв брой огромен улов е хванал. Няма по какъв начин да отречем, че рибата е в действителност голяма.

Естествено, нищо не може да се опре на футболиста, само че почитателите му не пропуснаха опцията да се пошегуват на негов тил. Според SportsIndiaShow, някои от мненията гласят, че Златан не е отишъл при рибата, а рибата е пристигнала при него, тъй като е усетила, че е Бог.

Други пък се майтапят, че " носът " на рибата е огромен колкото този на футболиста. Трети пък го съпоставят с Посейдон. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР