Не можем да се сетим за актьор, който да ни

...
Не можем да се сетим за актьор, който да ни
Коментари Харесай

Как Райън Рейнолдс се пошегува с децата си

Не можем да се сетим за артист, който да ни разсмива повече от Райън Рейнолдс . Разбира се, не визираме единствено функциите му в киното, а и цялостното му държание в обществените мрежи.
 Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли и дарението им за децата на границата сред Съединени американски щати и Мексико
За какво похарчиха 2 милиона Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

И по какъв начин още веднъж завоюваха симпхатиите ни

Преди време артистът си направи много сладка смешка на гърба на брачната половинка си Блейк Лайвли , а в този момент направи същото, само че този път го отнесоха... децата му.

Рейнодлс и Лайвли имат две деца - Инес (2 години) и Джеймс (4 години), а сега чакат и третото си дете. Дедпул, извинете, Райън Рейнолдс показа в Instagram няколко фотоси от фотосесия снимана за марката му джин - Aviation Gin.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ryan Reynolds (@vancityreynolds) на Сеп 18, 2019 в 3:19 PDT

В текста под поста артистът написа, че обича тази фотосесия и благодари на всички забъркани в нея фотографи, гримьори и стилисти за визията му. Тогава пристигна и шегата му.

Рейнолдс написа, че за торбичките под очите си благодари на неблагодарните му деца, които предната вечер не са желали да заспят, макар че им e прочел " Мечо Пух " и половината книга на Стивън Кинг " Сиянието ".
 Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли и по какъв начин артистът се пошегува със сyпругата си
Как Райън Рейнолдс се пошегува със брачната половинка си

Не е елементарно да живееш с Дедпул

Доста се смяхме, а когато видяхме какво е дала отговор брачната половинка му, стана още по-смешно. В коментар Блейк Лайвли написа, че четейки написаното, се радва доста за изборите в живота си, които е направила...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР