Не можем да отречем - всички си имаме лични страхове,

...
Не можем да отречем - всички си имаме лични страхове,
Коментари Харесай

Най-странните страхове, които вероятно всеки човек има

Не можем да отречем - всички си имаме персонални страхове, за които не си признаваме. Защото е доста евентуално да ни се костват странни и неоправдани. Може би се и срамим да ги изречем на глас. Разбираемо.
 Кошмарите, страшните сънища, резултатът им върху мозъка и по какъв начин ни защищават от страховете ни
Ползата от кошмарите за мозъка

За какво ни вършат по-подготвени

Успокояваща е обаче мисълта, че не сме единствено ние. А даже е доста допустимо да се припознаем в някой от следните странни страхове.

Затворници в банята

Вземането на топъл душ или гореща вана, изключително в леден ден, е най-блаженото чувство. Няма по какъв начин да ни е хрумвало, че възприятието е дотолкоз успокояващо, че бихме могли и да заспим, до момента в който сме в банята. Но знаем, че би трябвало да впрегнем воля и да се борим настойчиво против това прелъщение. Все отново, не ни се желае да наводним и съседите.
 Снимка 570943

Мистериозни главоболия

Доста дами се харесват повече с диадема или цветна лента в косата - безспорно са гръмък аксесоар. Но доста от тях евентуално нееднократно са подозирали също, че носенето им е предизвикало някое и друго нежелано главоболие.

А дали е рисково и има последици? Няма по какъв начин да знаем сигурно дали този боязън е оневинен. Подозираме обаче, че майките може и да се замислят дали биха поставили диадема или лента на дребните си дъщери.

Винаги недоволни зъболекари
 Снимка 570944

Колко постоянно сме чували от зъболекаря, че не трябва да пропущаме конеца за зъби вечер преди лягане? Вероятно досадно доста. Може и да съблюдаваме правилото при ежедневната си рутина, само че страхът, че това деяние може да не е задоволително дейно, попада измежду най-странните.
 Безпокойството, неналичието на убеденост и по какъв начин да преборим страховете си
Как да преборим безпокойството мигновено

Що е то софрология

А с цел да ни четат конско при идващия обзор в кабинета, не трябва да изпускаме тази част от грижата за зъбите. Дори и до момента в който сме във почивка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР