Не можем да кажем, че версията за изпълнението на работата

...
Не можем да кажем, че версията за изпълнението на работата
Коментари Харесай

Цацаров: Връзка между убийството на Маринова и работата ѝ не е водещата версия

Не можем да кажем, че версията за осъществяването на работата ѝ като публицист или с оглед тема на предаванията ѝ е определящата версия. Това сподели пред публицисти основният прокурор Сотир Цацаров във връзка убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова в Русе.
Все отново той акцентира, че не се изключва нито една версия по случая.
„ Напредъкът от през вчерашния ден е обвързван минимум с резултатите от ДНК експертизата, както и с резултати от други експертизи. Нека на този стадий бъдем спестовни, не тъй като няма какво да кажем, а тъй като всяка по неволя изтървана дума ще повреди директната работа “, сподели още Сотир Цацаров.
Междувременно се усилват интернационалните реакции, свързани с жестокото ликвидиране. Темата участва във всички огромни европейски и американски медии, а доста публицисти показаха възмущението си от закононарушението в обществените мрежи.
Европейската комисия разгласява в формалния си профил в Twitter: " Няма народна власт без свободни медии. С огромна горест научихме за убийството на българската журналистка Виктория Маринова. Мислите ни са със фамилията и приятелите ѝ. Очакваме бързо и изцяло следствие и отговорните да се подведат под отговорност. "

There is no democracy without a free press.
It is with great sadness that we learned about the murder of the Bulgarian journalist Viktoria Marinova. Our thoughts are with her family and friends.
We expect a swift and thorough investigation to bring those responsible to justice. pic.twitter.com/OcyPR9fQ4p
— European Commission
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР