Не можем да избираме в кого да се влюбим, нали

...
Не можем да избираме в кого да се влюбим, нали
Коментари Харесай

Когато любовта не пита за годините

Не можем да избираме в кого да се влюбим, нали по този начин? Любовта си е обич, а възрастта е единствено число. Това схващане е изключително явно в света на известните персони.

Значителната възрастова разлика при някои известни двойки, за които ни споделя DailyForest, може и да възмущава обществеността, само че наподобява звездите нямат нищо срещу.

Дори потвърждават, че тази огромна разлика в действителност не е чак толкоз огромна работа.

Джордж Клуни и Амал Аламудин

on May 21, 2018 at 12:55am PDT

Джордж Клуни и Амал Аламудин имат забавна възрастова разлика - 17 години. Беше цялостна изненада, когато известният холивудски ерген сви гнездо с изключителния бранител на правата на индивида. Когато Джордж предлага на Амал, той е на 52 години, а тя на 35.

Бионсе и Джей Зи

on Oct 6, 2019 at 3:56pm PDT

За първи път кралица Бей среща Jay-Z, когато тя е на 18 години, а той на 30. Година по-късно стартират и да излизат. След още седем години двамата разменят и брачни халки. Това се случва през 2008 година, а през 2012 година приветстват на света първото си дете - момиченцето Блу Айви.

Ник Джонас и Приянка Чопра

on Mar 20, 2020 at 8:49pm PDT

Светът се шокира, когато индийската принцеса и най-младият член на Jonas Brothers афишират годежа си. Този потрес не се дължи единствено на 11-годишната разлика във възрастта им, а и тъй като те се сгодяват два месеца след първата си среща.

Матю Макконъхи и Камила Алвес

on Aug 25, 2014 at 6:31pm PDT

Двамата се срещат за първи път, когато моделът на Victoria`s Secret е на 23, а звездният артист на 36. По това време Макконахи твърди, че не търси обич. Но ориста, наподобява, пропуща да го чуе.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

on Sep 20, 2020 at 7:13am PDT

Понякога това, което би трябвало да се случи, се случва, даже в случай че любовта е 25-годишна разлика във възрастта. Когато Катрин и Майкъл се събират, тя е на 31 години, а той на 56.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт

on Oct 13, 2020 at 9:15am PDT

Обществото изпада в неразбиране, когато Калиста Флокхарт и Харисън Форд стартират да излизат. Това се дължи главно на 22-годишната възрастова разлика сред тях. Сега обаче те са една от най-дълготрайните двойки в Холивуд. Влюбените стартират романса си през 2002 година, когато Харисън е на 60 години, а Калиста на 38.

Брижит и Еманюел Макрон

on Jun 6, 2018 at 2:35pm PDT

Френският президент съумява да провокира огромни диспути към избирането му за президент, защото е с 25 години по-млад от брачната половинка си Брижит. Спорът не свършва дотук, защото се оказва, че Емануел е бил студент в институция, в която Брижит е преподавала. Изглежда обаче е правилно, че поривите на сърцето могат да побеждават всичко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР