Не можем да говорим за гангстерска война, за усложнена криминогенна

...
Не можем да говорим за гангстерска война, за усложнена криминогенна
Коментари Харесай

Калин Стоянов за убийството на Алексей Петров: Не можем да говорим за гангстерска война

Не можем да приказваме за гангстерска война, за усложнена криминогенна конюнктура, това демонстрира анализът на Министерство на вътрешните работи с информацията и цифрите, които разполагаме.

Това сподели министърът на вътрешните работи Калин Стоянов във връзка убийството на Алексей Петров, след заседание в Министерския съвет, свикано от министър-председателя Николай Денков, с представители на Министерство на вътрешните работи и на службите за сигурност, във връзка със зачестилите тежки престъпни закононарушения в страната.

По думите на Стоянов претекстовете за убийството могат да бъдат доста и разнообразни, като се изследва огромен размер от информация.

" Призивът ми към всички вас е да оставим службите да си свършат работата, " обърна се министърът към публицистите.

Стоянов уточни, че последният месец Министерство на вътрешните работи е работило по четири доста тежки закононарушения - убийства, като по две от тях, в София, има арестувани, по третото - в Цалапица се работи по установяването на местонахождението на причинителя.

 

" В момента и през консулска работа, и през Интерпол, ревизираме информацията “, отговори вътрешният министър на въпрос дали има повече данни към възможната гибел на Петър Петров-Петьо Еврото в Дубай.

" Аз имам пълномощията да избера екипа, с който ще работя. Няма да разреша на никого да ми се меси в работата! “, отговори Стоянов и на друго запитване - дали със промяната на основния секретар и на разнообразни шефове по страната, Министерство на вътрешните работи към този момент ще е изцяло овладяно от Политическа партия.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР